Ilmavesilämpö­pumput yrityksille

Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka muuttaa yrityksesi toimitilat entistä viihtyisämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Ilmavesilämpöpumppu on investointi miellyttävään ja energiatehokkaaseen työympäristöön

Suuremman toimitilan lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa tehotonta. Lämmityskustannuksen voivat nousta jopa useisiin tuhansiin euroihiin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys. Siksi liiketilojen lämmitysjärjestelmän uudistus on monella tapaa järkevä investointi.

Ilmavesilämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka soveltuu jokaiselle yritykselle toimitilan koosta, sijainnista tai olemassa olevasta lämmitysmuodosta riippumatta. Laadukas ilmavesilämpöpumppu soveltuu niin toimistolle kuin tuotantolaitoksiin – sen tuomat mahdollisuudet ovat lähet rajattomat.

Laadukas ilmavesilämpöpumppu ei ainoastaan tee työtilastasi viihtyisämpää – se vähentää yrityksesi energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna laite maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Etsitkö yrityksesi tiloihin kustannustehokasta lämmitysratkaisua? Ota yhteyttä, niin aloitetaan juuri yrityksellesi sopivimman lämmitysratkaisun suunnittelu. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua aina suunnitteluvaiheesta lämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja yrityksesi kassaa

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon lämmittää kaikenkokoiset toimitilat. Energiapihi lämpöpumppu mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde. Ilmavesilämpöpumppu mahdollistaa tehokkaan lämmityksen äärimmäisen korkealla hyötysuhteella.

Kuinka ilmavesilämpöpumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Ilmavesilämpöpumpun toiminta perustuu sen kykyyn kerätä ulkoilmasta lämpöenergiaa ja siirtää sitä rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, sen sijaan että laite tuottaisi lämpöä polttamalla fossiilisia polttoaineita. Kylmä sitoo lämpöenergia ulkoilmasta – jopa alhaisissakin lämpötiloissa. Tämän mahdollistaa erityinen kylmäaine, joka muuttaa olomuotoaan lämmetessään. Kun kylmäaine lauhdutetaan, vapautuu siitä valtava määrä lämpöenergiaa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kun kylmäaine on sitonut itseensä lämpöenergiaa, siirtyy kylmäaine kompressoriin, jossa lämpötilaa nostetaan entisestään paineen avulla. Lämmennyt ja kaasumuotoinen kylmäaine siirretään kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, joka luovuttaa lämpöenergian sisäilmaan ja käyttöveteen.
paras ilmalämpöpumppu

Kuinka yrityksesi voi hyötyä ilmavesilämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta, johon harva lämmitysmuoto pystyy vastaamaan. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Ilmavesilämpöpumppu pitää toimitilasi kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Yksi ja sama laite palvelee vuoden jokaisena kuukautena.

03

Yhteensopivuus

Ilmavesilämpöpumppu pelaa saumattomasti yhteen minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmavesilämpöpumppu on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Ilmavesilämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Yrityksen energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet yrityksesi energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Tuntuuko toimitilojen lämmitys kalliilta ja tehottomalta? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yrityksesi uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Ilmavesilämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi ilmalämpöpumppusi parantaa työtilaan viihtyisyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi ilmavesilämpöpumppusi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina toimitilojen tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki ilmavesilämpöpumppu yrityskiinteistöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Ilmalämpöpumppu leikkaa valtaosan yrityksesi energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula