Ilmalämpö­pumput yrityksille

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka muuttaa yrityksesi toimitilat entistä viihtyisämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Ilmalämpöpumppu on investointi energiatehokkaaseen ja viihtyisään toimitilaan

Suuremman toimitilan lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa tehotonta. Lämmityskustannukset voivat nousta jopa useisiin tuhansiin euroihin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys. Ilmalämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka soveltuu jokaiselle yritykselle toimitilan koosta, sijainnista tai olemassa olevasta lämmitysmuodosta riippumatta. Laadukas ilmalämpöpumppu soveltuu niin toimistolle kuin tuotantolaitoksiin. Laadukas ilmalämpöpumppu ei ainoastaan tee työtilastasi viihtyisämpää – se vähentää yrityksesi energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna laite maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa. Etsitkö yrityksesi tiloihin kustannustehokasta lämmitysratkaisua? Ota yhteyttä, niin aloitetaan juuri yrityksellesi sopivimman lämmitysratkaisun suunnittelu. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua aina suunnitteluvaiheesta lämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja yrityksesi kassaa

Ilmalämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon viilentää ja lämmittää kaikenkokoiset tilat. Energiapihi lämpöpumppu mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde. Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana ympäri vuoden. Ilmalämpöpumppu mahdollistaa tehokkaan lämmityksen erittäin korkealla hyötysuhteella. Laite ei käytä sähköä lämmön tuottamiseen, mikä mahdollistaa energiatehokkaan lämmityksen vain hyvin pienellä kulutuksella. Ilmalämpöpumppu tuottaa selvää säästöä jo päivästä numero yksi lähtien.

Kuinka ilmalämpöpumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu sen kykyyn kerätä ulkoilmasta lämpöenergiaa ja siirtää sitä paikasta toiseen, sen sijaan että laite tuottaisi lämpöä polttamalla fossiilisia polttoaineita. Kylmäaine sitoo lämpöenergia ulkoilmasta – jopa alhaisissakin lämpötiloissa. Pakkasilla lämmityksen mahdollistaa erityinen kylmäaine, joka sitoo lämpöenergiaa kuljettaen sitä sisä- ja ulkoyksikön välillä. Kun kylmäaine on sitonut itseensä lämpöenergiaa, siirtyy kylmäaine kompressoriin, jossa kylmäaineen lämpötilaa nostetaan entisestään paineen avulla. Lämmennyt ja kaasumuotoinen kylmäaine siirretään kylmäaineen sisäyksikköön, joka luovuttaa lämpöenergian sisäilmaan. Koska ilmalämpöpumppu toimii myös tehokkaana viilentimenä, on laite hyödyllinen ympäri vuoden. Monipuolisuutensa ansionsa ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto useaan toimitilaan. Kesäaikaan prosessi on käänteinen.
paras ilmalämpöpumppu

Kuinka yrityksesi voi hyötyä ilmalämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Ilmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta, johon harva lämmitysmuoto pystyy vastaamaan. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Ilmalämpöpumppu pitää toimitilasi kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Yksi ja sama laite palvelee vuoden jokaisena kuukautena.

03

Yhteensopivuus

Ilmalämpöpumppu pelaa saumattomasti yhteen minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmalämpöpumppu on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Ilmalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Yrityksen energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet yrityksesi energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Tuntuuko toimitilojen lämmitys kalliilta ja tehottomalta? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yrityksesi uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi ilmalämpöpumppusi parantaa työtilaan viihtyisyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi ilmalämpöpumppusi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina yrityksesi tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki ilmalämpöpumppu yrityskiinteistöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Ilmalämpöpumppu leikkaa valtaosan yrityksesi energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula