Energy Center Finland kokemuksia

Energy Center Finland Oy on vuonna 2013 perustettu moderneihin lämmitysratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimimme laajalti ympäri Suomea, erityisesti suuremmissa kaupungeissa ja niiden lähialueilla. Palvelumme kattaa muun muassa aurinkoenergiajärjestelmät, ilmalämpöpumput, viilennysratkaisut sekä energian varastointiratkaisut.

0 +
Tehtyä energiaremonttia
0 +
Tehtyä aurinkosähköjärjestelmää
0 +
Tehtyä sähköauton latausratkaisua

Energy Centerillä on yli 17 000 onnistuneen asennuksen kokemus moderneissa energiaratkaisuissa

Energy Center on vahvistanut vuosi vuodelta asemaansa energiaratkaisujen kentällä. Yli 17 000 onnistunutta asennusta kertoo vahvasta ammattitaidostamme, ensiluokkaisesta palvelusta sekä asiakkaiden luottamuksesta meitä kohtaan.

Osaamisemme ei rajoitu vain tietylle osa-alueelle – oli kyseessä sitten parhaan lämpöpumpun valinta, aurinkopaneelien asennus tai suurempi energiaremontti, meiltä löytyy tarvittava kokemus ja asiantuntemus.

Aurinkopaneelit asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Asiantunteva tiimi palveluksessasi

Erityisosaamisemme kattaa 2020-luvun tehokkaimmat energairatkaisut. Kun valitset kumppaniksesi Energy Centerin, saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi avuksesi tiimin ammattilaisia, jotka ovat mukana energiaremontin kaikissa vaiheissa: kartoituksesta ja konsultoinnista aina asennukseen ja tulevaisuuden huoltoihin saakka.

Asiakkaiden kokemuksia Energy Center Finland Oy:stä

Ilma-vesilämpöpumpulla säästöjä ja huolettomuutta

Katariina ja Mikko Hakkarainen halusivat päivittää omakotitalossaan vuosikymmeniä lämmitysmuotona olleen öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun. Öljylämmityksen rinnalle oli jo aikaisemmin energiatehokkuuden parantamiseksi ja viilennykseen hankittu ilmalämpöpumppu.

 

Uuden lämmitysjärjestelmän toimittajaksi Hakkaraiset valitsivat Energy Center Finlandin. Aiemmin saman yrityksen toimittama ilmalämpöpumppu ja ammattitaitoinen asentajien toiminta teki toimittajavalinnasta helppoa. ”Ei tullut yhtään unetonta yötä, kun seurasi asentajien tekemistä – hienosti meni asennus ja koko lämmitysjärjestelmän muutos”, Mikko kiittelee työnjälkeä ja täsmällistä toimitusta.

 

Huolettomuuden lisäksi Mikko luottaa saavuttavansa uudella lämmitysmuodolla paljon säästöjä ja parempaa ekologisuutta. Hakkaraisten huolettomuutta lisää vielä Energy Centerin kanssa solmittu edullinen huoltosopimus.

Aurinkopaneelien asennus omakotitaloon

“Meille asennettiin Energy Centerin toimesta aurinkopaneelit kesällä 2023. Kaikki hoitui heiltä mutkattomasti, alkukartoituksesta lähtien. Asentajat tulivat ajallaan ja hoitivat homman ripeästi ammattitaidolla maaliin. Olen erittäin tyytyväinen koko prosessiin, ei voi kun suositella!”

Ilmavesilämpöpumpun asennus

“Tilasin Mitsubishin ilma-vesilämpöpumpun. Yhteydenpito toimi hyvin kaikin puolin. Asialliset asentajat ja mikä tärkeintä työn jälki mielestäni erinomaista.”

Ilmalämpöpumpun asennus

”Koko prosessi on sujunut hyvin ja siinä aikataulussa kuin kaupantekohetkellä sovittiin. Olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun.”

Marko Huttunen
6 months ago
Ristiriitainen kokemus, halusin suosia paikallista yritystä. Asentajat leppoisia ja ystävällisiä. Mutta toimitusjohtajan viestintä heikkoa, ja lisälaskun osalta heränneeseen ihmetykseem ei vaivauduttu edes vastaamaan. Taidan asioida jatkossa muiden alan firmojen kanssa, onneks niitä paikkakunnalla muitakin.
Laura
7 months ago
Asensivat ilmalämpöpumpun meille kotiin. Asentajat saapuivat sovittuna ajankohtana, työn jälki oli siistiä ja homma sujui muutenkin mallikkaasti. Lämmin suositus!
Timi Sokka
7 months ago
Energy Center kävi alkuvuodesta mallikkaasti asentamassa aurinkopaneelit ja nyt loppukesästä huoltamassa ilmalämpöpumput. Osaavia ja mukavia asentajia, voin suositella urakoihin / remontteihin.
Miika Salo
7 months ago
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua aikatautuksineen. Lämpimästi suosittelen.
Roni Niemi
7 months ago
Täyden kympin ilma-vesilämpöpumppu toimitus. Asennus onnistui siististi ja ripeästi yhden päivän aikana. Erittäin pätevät asentajat. Iso suositus!

Alla muutamia esimerkkejä
toteuttamistamme kohteista: