Energy Center Finland kokemuksia

Energy Center Finland Oy on vuonna 2013 perustettu moderneihin lämmitysratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimimme laajalti ympäri Suomea, erityisesti suuremmissa kaupungeissa ja niiden lähialueilla. Palvelumme kattaa muun muassa aurinkoenergiajärjestelmät, ilmalämpöpumput, viilennysratkaisut sekä energian varastointiratkaisut.

Tehtyä energiaremonttia
0 +
Tehtyä aurinkosähköjärjestelmää
0 +
Tehtyä sähköauton latausratkaisua
0 +

Energy Centerillä on yli 17 000 onnistuneen asennuksen kokemus moderneissa energiaratkaisuissa

Energy Center on vahvistanut vuosi vuodelta asemaansa energiaratkaisujen kentällä. Yli 17 000 onnistunutta asennusta kertoo vahvasta ammattitaidostamme, ensiluokkaisesta palvelusta sekä asiakkaiden luottamuksesta meitä kohtaan.

Osaamisemme ei rajoitu vain tietylle osa-alueelle – oli kyseessä sitten parhaan lämpöpumpun valinta, aurinkopaneelien asennus tai suurempi energiaremontti, meiltä löytyy tarvittava kokemus ja asiantuntemus.

Aurinkopaneelit asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Asiantunteva tiimi palveluksessasi

Erityisosaamisemme kattaa 2020-luvun tehokkaimmat energairatkaisut. Kun valitset kumppaniksesi Energy Centerin, saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi avuksesi tiimin ammattilaisia, jotka ovat mukana energiaremontin kaikissa vaiheissa: kartoituksesta ja konsultoinnista aina asennukseen ja tulevaisuuden huoltoihin saakka.

Asiakkaiden kokemuksia Energy Center Finland Oy:stä

Alla muutamia esimerkkejä
toteuttamistamme kohteista: