Poistoilmalämpö­pumput taloyhtiöille

Poistoilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka muuttaa taloyhtiösi entistä viihtyisämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Poistoilmalämpöpumppu on edullinen ja tehokas lisä taloyhtiön hybridilämmitykseen

Perinteisempien lämmitysjärjestelmien käyttö voi olla kallista ja jopa tehotonta. Lämmityskustannuksen voivat nousta jopa tuhansiin euroihiin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys. Siksi taloyhtiön lämmitysjärjestelmien uudistus on monella tapaa järkevä investointi.

Poistoilmalämpöpumppu (PILP) on innovatiivinen lämmitysmuoto, joka hyödyntää jäteilmasta saatavaa lämpöenergiaa sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen. Laite soveltuu niin kerrostalo- kuin rivitaloasuntojen hybridilämmitykseen.

Poistoilmalämpöpumppu auttaa taloyhtiötä säästämään energiakustannuksissa, vähentämään hiilijalanjälkeä sekä ylläpitämään miellyttävän sisäilman koko vuoden ympäri. Sama laite mahdollistaa niin lämmityksen, ilmanvaihdon kuin käyttöveden lämmityksen. Voit ohjata laitetta helposti älypuhelimella.

Laadukas poistoilmalämpöpumppu ei ainoastaan tee lämmityksestä helpompaa – se vähentää energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna poistoilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja selvää rahaa

Poistoilmalämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon viilentää ja lämmittää kaikenkokoiset asunnot. Energiapihi lämpöpumppu mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde.

Poistoilmalämpöpumppu tuottaa selvää säästöä jo päivästä numero yksi lähtien.

Kuinka poistoilmalämpöpumppu eroaa perinteisestä ilmalämpöpumpusta?

Toisin kuin ilmalämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu kerää lämpöenergiaa poistoilmasta hyödyntäen rakennuksen hukkalämpöä. Poistoilma sisältää runsaasti lämpöenergiaa, joka muutoin jäisi hyödyntämättä.

Poistoilmalämpöpumppu toimiikin parhaiten olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kanssa hybridilämmityksessä. Poistoilmalämpöpumppu yksinään riittää pienemmän tilan lämmitykseen, mutta suuremmissa kohteissa kuten suurissa rappukäytävissä tai yhteiskäyttötiloissa se vaatii rinnalleen usein toisen lämmitysmuodon.

Kuinka taloyhtiö hyötyä poistoilmalämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Poistolmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta, johon harva lämmitysmuoto pystyy vastaamaan. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Poistoilmalämpöpumppu pitää yhteiset tilat ja asunnot kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Yksi ja sama laite palvelee vuoden jokaisena kuukautena.

03

Yhteensopivuus

Poistoilmalämpöpumppu pelaa saumattomasti yhteen minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmalämpöpumppu on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Poistoilmalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Taloyhtiön energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet taloyhtiön energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Olisiko aika päivittää taloyhtiön vanhat lämmitysjärjestelmät? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä taloyhtiösi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi lämpöpumppu parantaa koko taloyhtiön viihtyvyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain muutamassa päivässä. Remontista ei aiheudu haittaa taloyhtiön asukkaille.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama poistoilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Suuremmat taloyhtiöratkaisut suunnitellaan aina yhdessä insinöörien ja ammattilaisten kanssa.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki poistoilmalämpöpumput taloyhtiöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu taloyhtiöllesi . Poistoilmalämpöpumppu leikkaa valtaosan koko taloyhtiön energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula