Aurinko­paneelit yrityksille

Aurinkopaneelit tarjoavat yrityksellesi kestävän ja vihreän energiaratkaisun. Ne auttavat vähentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä tuottaen samalla merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa.

Jos tavoitteenasi on parantaa yrityksesi energiatehokkuutta, säästää toimitilojen energiakustannuksissa ja vähentää hiilijalanjälkeä, tarjoavat aurinkopaneelit siihen tehokkaan ratkaisun. Ota yhteyttä meihin, ja suunnitellaan yhdessä kustannustehokkain energiaratkaisu yrityksellesi.

Aurinkopaneelit - Kustannustehokas energiaratkaisu yrityksellesi

Korkealaatuiset modernit aurinkopaneelit mahdollistavat päästöttömän, kestävän ja tehokkaan energiantuotannon niin suurille kuin pienillekin yrityksille – oli kyseessä sitten toimistorakennus, tehdas tai muu yrityskiinteistö.

Aurinkoenergia on täysin uudistuvaa ja puhdasta, joten säästät samalla yrityksesi kassaa ja ympäristöä. Oikein mitoitetulla laadukkaalla järjestelmällä voit leikata energiakustannuksia jopa kolmanneksen vuositasolla.

Investointi laadukkaisiin aurinkopaneeleihin kohottaa yrityskiinteistösi arvoa ja energiatehokkuutta, sekä vähentää hiilidioksidipäästöjä ja ympäristökuormitusta. Otat samalla suuren askeleen kohti energiaomavaraisuutta ja vihreämpää tulevaisuutta.

Miten aurinkopaneelit toimivat? Toimintaperiaate yksinkertaisesti

Aurinkoenergiajärjestelmä koostuu aurinkokennoista ja invertteristä. Aurinkokennot muuttavat niihin osuvan auringonvalon sähkövirraksi, mikä ohjataan invertterin kautta kiinteistön sähköverkkoon.

Aurinkokennoissa on piitä, joka reagoi auringonvalon kanssa. Tämä reaktio muodostaa tasavirtaa, jonka invertteri muuttaa verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi.

Kun käytät toimistolla sähkölaitetta, käyttää se ensisijaisesti paneelin tuottamaa sähköä. Sähkölaitteet toimivat invertterin syöttämällä virralla niin kauan, kun paneelin tuotto riittää kattamaan tarpeen.

Kesällä voi syntyä ylijäämätuottoa, mikä voidaan joko varastoida tai syöttää sähköverkkoon, jolloin sähköyhtiö hyvittää jokaisesta kilowatista pörssisähkön mukaisen korvauksen.

Miksi siirtyä aurinkosähköön?

Ekologisuus: Aurinkoenergia on puhdas, uusiutuva ja hiilineutraali energialähde, joka vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta sekä auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Kun yrityksesi investoi aurinkopaneeleihin, investoit kestävään tulevaisuuteen.

Taloudellisuus: Vaikka aurinkopaneelit vaativat suuremman alkuinvestoinnin, maksaa sijoitus itsensä takaisin. Nykyaikaisella teknologialla ja oikealla mitoituksella takaisinmaksuaika voi jäädä jopa alle 10 vuoteen.

Tämän jälkeen aurinkopaneelit tuottavat puhdasta voittoa vielä vuosien ajan – laadukkaat aurinkopaneelit voivat kestää jopa 50 vuotta. Myönnämme aurinkopaneeleille 30 vuoden tuottavuustakuun.

Nosta liikekiinteistön arvoa: Aurinkopaneelien arvo säilyy kiinteistön hinnassa. Kun liikekiinteistö on energiatehokkaampi, nousee sen arvo merkittävästi, houkutellen samalla potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.

Aurinkopaneelit katolle kätevästi - Yrityksellesi räätälöity avaimet käteen -paketti

Yhteydenotto

Täytä yhteydenottolomakeemme, niin olemme sinuun yhteydessä ja saman päivän aikana. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivin aurinkoenergiaratkaisu.

Kartoitus ja tarjous

Emme tarjoa helppoja yleisratkaisuja, vaan räätälöimme aurinkopaneelit ratkaisut vastaamaan yrityksesi tarpeita. Kokeneet ammattilaisemme ovat aurinkoenergian asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustanustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun yrityksellesi.

Asennus

Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen hommaa. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat yrityksesi uudet aurinkopaneelisi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uudet aurinkopaneelit tuottavat rahassa mitattavia säästöjä ja ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Ammattitaidolla asennetut paneelit tuovat yrityksellesi puhdasta säästöä jopa kymmenien vuosien ajan.

Miksi valita Energy Center

Jouheva ja laadukas asennus

Energy Centerin kokeneet asiantujiat hoitavat asennuksen vain muutamassa päivässä. Voit seurata vierestä, kun aurinkovoimalasi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama aurinkopaneelijärjestelmä on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina yrityksesi ja liikekiinteistön tarpeiden mukaan, jolloin tuotot ja säästöt ovat korkeimmat mahdolliset.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on mahdollisimman helppo ja vaivaton. Eritoten yrityspuolella tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu aurinkovoimalan asennukseen. Emme jätä järjestelmääsi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät järjestelmästäsi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän, tehokkuuden sekä rahassa mitattavat tuotot.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista - Pienennä hiilijalanjälkeä ja sähkölaskua

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Aurinkopaneelit leikkaavat leijonanosan sähkölaskustasi sekä hiilijalanjäljestäsi.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä rahaa ja luontoa
  • Laaja huoltopalvelu

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula