Sähköautojen lataus­ratkaisut taloyhtiöille

Energy Center on luotettavin kumppani taloyhtiön sähköautojen latausinfrastruktuurin suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme markkinoiden tehokkaimmat ja turvallisimmat latausasemat jokaiseen kohteeseen.

Sähköauton latausasema - Tehokas ja ekologinen ratkaisu taloyhtiöllesi

Energy Center tarjoaa laadukkaita sähköauton latausratkaisuja niin suurille kuin pienillekin taloyhtiöille. Pidämme huolen että taloyhtiönne latausinfrastruktuuri on ajan tasalla – energiatehokas, luotettava ja turvallinen.

Investointi laadukkaaseen latausinfrastruktuuriin nostaa taloyhtiön asuntojen arvoa, ottaa suuren askeleen kohti vihreää tulevaisuutta sekä tarjoat asukkaille sekä vieraille tehokkaan tavan ladata sähköautojaan.

Sähköautojen suosio kasvaa jatkuvasti – siksi kestävän tulevaisuuden ja autoilun edistäminen tekee taloyhtiöstänne entistä houkuttelevampi uusille ostajille tai vuokralaisille.

Energy Center sähköauton latausratkaisut - Yksilölliset avaimet käteen -paketit

Sähköautojen latausratkaisun toteuttaminen vaatii ammattitaitoisen ja kokeneen sähkömiehen. Siksi Energy Center on paras valintasi – meidän kokeneet asiantuntijamme tuntevat sähköautojen latausasemat kuin omat taskunsa, joten voit huoletta luottaa koko projektin meidän käsiimme. Olemme mukanasi aina suunnitteluvaiheesta latausasemien ylläpitoon ja huoltoon saakka.

Suunnittelu: Suunnitellaan yhdessä taloyhtiösi tarpeisiin sopiva latausinfrastruktuuri, joka huomioi niin nykyiset kuin tulevaisuudenkin tarpeet.

Asennus: Asennamme latausasemat nopeasti ja turvallisesti. Huolehdimme kaikista asennukseen liittyvistä töistä, kuten kaapeloinneista ja muista sähkötöistä.

Ylläpito: Palvelumme ei lopu asennukseen – tarjoamme kattavia ylläpito- ja huoltosopimuksia, jotta latausasemasi säilyvät toiminnallisina pitkään. Nämä sopimukset räätälöidään juuri taloyhtiösi tarpeideni mukaan.

Neuvonta ja konsultointi: Autamme löytämään parhaat ratkaisut sähköautojen lataamiseen. Tähän kuuluu neuvonta ja konsultointi aina suunnitteluvaiheesta latauspisteen käyttöönottoon.

Sähköauton latausasema vs. kaapelilataus

Sähköauton latausasema on fiksu vaihtoehto perinteiselle kaapelilataukselle. Latausasema on turvallisempi, tehokkaampi ja huomattavasti käyttäjäystävällisempi ratkaisu.

Moderni latausasema mahdollistaa sähköauton nopean latauksen ja sen ajastaminen. Tämä tarkoittaa, että sähköauto on valmiina liikenteeseen juuri silloin kuin sitä tarvitset. Kaapelilataus vaatii lähes poikkeuksetta yön yli lataamisen.

Miksi valita Energy Centerin latausratkaisu?

Sähköauton latauspiste on pitkäaikainen investointi taloyhtiön kestävään kehitykseen sekä asukkaiden tyytyväisyyteen. Ammattilaisen asentama laadukas latausasema lisää kiinteistön arvoa ja varmistaa tehokkaan, nopean ja turvallisen latauksen sähköautoille.

Kun valitset Energy Centerin yhteistyökumppaniksi, voit luottaa vankkaan ammattitaitoomme ja vuosien kokemukseemme. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä palvelua sekä huippuluokan työnjälkeä. Meidät tunnetaan luotettavana paikallisena toimijana – lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomea eivät ole väärässä.

Olemme sitoutuneita pitkään yhteistyöhön, ja pyrimme ylittämään itsemme ja odotuksesi aina kerrasta toiseen – ilman kompromisseja.

Ammattitaito
Energy Centerin henkilökunta koostuu alan parhaista tekijöistä – kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat latausasemien asennuksen nopeasti ja turvallisesti noudattaen kaikkia turvallisuusvaatimuksia. Asennus vie vain muutaman päivän eikä aiheuta häiriötä taloyhtiön asukkaille.


Vuosien kokemus
Kun valitset Energy Centerin, pääset hyödyntämään pitkää kokemustamme ja vahvaa osaamistamme. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat taloyhtiön yksilöllisiä tarpeita.


Laaja avaimet käteen -palvelu
Tarjoamme kattavan avaimet käteen -palvelun, joka kattaa kaikki työvaiheet aina suunnittelusta käyttöönottoon. Suunnittelemme yhdessä palvelukokonaisuuden, joka on kustannustehokas ja palvelee taloyhtiösi tarpeita.


Huoltopalvelu
Energy Centerin palvelu ei suinkaan pääty latauspisteen asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun latausasemasta pitää hyvää huolta, maksimoi sen käyttöiän ja tehon.

Pyydä tarjous sähköautojen lataus­ratkaisusta - Kestävät ratkaisut taloyhtiölle

Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu taloyhtiösi tarpeisiin. Tehokas ja oikein mitoitettu latausinfrastruktuuri parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta pienentäen hiilijalanjälkeä.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Korkealaatuiset ja kustannustehokkaat laitteet
  • Asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu
  • Nopea ja laadukas asennus

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula