Ilmavesi­lämpö­pumppu - Säästä jopa 2500 euroa vuodessa

Ilma-vesilämpöpumppu on moderni ratkaisu, joka muuttaa kodin viilennyksen ja lämmityksen helppokäyttöiseksi, tehokkaaksi ja ekologiseksi. Laadukas vesi-ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia jopa 70 % vuodessa.

Energy Center Finland Oy on TUKES:in rekisteröimä kylmäaine­toiminnan­harjoittaja.

Edustamme laadukkaita pohjoisen olosuhteisiin tarkoitettuja laitteita, ja hoidamme jokaisen asennuksen turvallisesti, ripeästi ja ammattitaitoisesti aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Kun vaihdat vanhan lämmitysjärjestelmän ilmavesilämpöpumppuun, otat merkittävän askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta säästäen samalla luontoa ja rahaa. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parantaen samalla asumismukavuutta ja nostaen kodin arvoa.

Energiaremontilla säästät yli 20 000 € pitkällä aikavälillä

Vanhemmat lämmitysjärjestelmät voivat olla tehottomia, kalliimpia ylläpitää, sekä tuottaa valtavaa hiilijalanjälkeä. Nykyaikainen ja tehokas ilmavesilämpöpumppu tarjoaakin kustannustehokkaan ratkaisun näihin ongelmiin.

Energiaremontilla ja lämmitysjärjestelmän uusimisella voit pienentää niin lämmityskustannuksia kuin kotisi hiilidioksidipäästöjä kymmenillä prosenteilla vuodessa. Tämä on mahdollista, sillä ilmavesilämpöpumppu toimii äärimmäisen energiatehokkaasti hyödyntäen uusiutuvaa energiaa.

Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takasin vain 4-8 vuodessa.

Oikein mitoitettuna laite on tuottanut alkuinvestointinsa verran säästöjä jo alle kymmenessä vuodessa. Säästöt eivät lopu tähän, vaan maksettuaan itsensä takaisin tuottaa ilmavesilämpöpumppu puhdasta voittoa vuosien ajan.

Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin n. 4–8 vuodessa, koska se tuo sinulle 50–70 % säästöt lämmityskustannuksissa.

Siirry siis moderniin ja energiatehokkaaseen ratkaisuun ja uudista lämmitysjärjestelmäsi ilmavesilämpöpumpulla. Energy Centerin asiantuntijat ovat apunasi koko prosessin ajan – aina energiaremontin suunnittelusta laitteen myöhempiin kausihuoltoihin saakka. Tarjoamme kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua, joka tekee suuresta ja vaivalloisen kuuloisesta energiaremontista jouhevan ja stressittömän.

Mitsubishi ilma-vesilämpöpumppu

Jopa 5 kertaa korkeampi hyötysuhde - Miten se on mahdollista?

Ilmavesilämpöpumpun toiminta perustuu ulkoilman lämpöenergian siirtämiseen kodin vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tätä lämpöenergiaa on saatavilla ympäri vuoden, joten kylmäkään talvipäivä ei ole este tehokkaalle lämmitykselle. Ilmavesilämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä kotiasi, vaan kykenee myös tuottamaan lämmintä käyttövettä aina +60 asteeseen saakka.

Ilmavesilämpöpumpun lämmitysprosessi alkaa ulkoyksiköstä, joka kerää talteen ulkoilman lämpöenergian. Ulkoyksikön puhallin imee ulkoilman höyrystimeen, jolloin höyrystimen sisältämä kylmäaine muuttuu nesteestä kaasuksi. Höyrystyvä kylmäaine sitoo itseensä valtavan määrän lämpöenergiaa.

Tämän jälkeen höyrystynyt kylmäaine siirtyy kompressoriin, jossa kylmäainehöyry lämmitetään paineen avulla entistä kuumemmaksi. Tulikuuma kaasu siirtyy tämän jälkeen sisäyksikköön, jossa kaasu lauhdutetaan takaisin nesteeksi. Lauhdutuksessa vapautuu suuri määrä lämpöenergiaa, joka siirretään suoraan kodin vesikiertoiseen lämmönjakojärjestelmään.

Moderni invertteritekniikka optimoi lämmönkeruun lämmitystarpeen mukaisesti, mikä mahdollistaa laitteen energiatehokkaan toiminnan matalalla energiankulutuksella. Invertteritekniikalla varustetun ilmavesilämpöpumput ovat tavanomaisia malleja huomattavasti tehokkaampia ja energiapihimpiä.

Neljä syytä, miksi asiakkaamme ovat valinneet vesi-ilmalämpöpumpun:

01

VILP maksaa itsensä takaisin 4-8 vuodessa

Ilmavesilämpöpumppu on ennen kaikkea taloudellinen sijoitus. Vaihtamalla vanhan lämmitysjärjestelmän uuteen energiatehokkaampaan vaihtoehtoon säästät jopa tuhansia euroja energiakuluissa.

02

Mukavuus ja helppokäyttöisyys

Ilmavesilämpöpumppu mahdollistaa lämmityksen lisäksi viilennyksen, mikä nostaa asumismukavuuden aivan uudelle tasolle. Modernit ilmavesilämpöpumput ovat erittäin helppokäyttöisiä - etäohjaus ja älykkäät ominaisuudet tekevät laitteen käytöstä äärimmäisen helppoa ja vaivatonta.

03

Ilmavesilämpöpumppu nostaa tutkitusti kotisi arvoa

Moderni ilmavesilämpöpumppu nostaa kotisi arvoa. Energiatehokas lämmitysmuoto on todellinen vetonaula asuntomarkkinoilla.

04

Madalla kotisi CO2-päästöjä jopa 60%

Ilmavesilämpöpumpun päästöt ovat erittäin alhaiset. Laite ei käytä sähköä suoraan lämpöenergian muodostamiseen, minkä vuoksi ilmavesilämpöpumpun sähkönkulutus on lähes olematon verrattuna muihin lämmitysmuotoihin.

Vaivaton energiaremontti - Näin helppoa on ilmavesi­lämpöpumpun hankinta

Energiaremontti voi kuulostaa vaikealta ja stressaavalta projektilta. Me Energy Centerillä pidämme huolen, että energiaremonttisi etenee jouhevasti ja nopeasti ilman ylimääräistä stressiä. Olemme apunasi koko projektin alusta loppuun, jolloin voit rauhassa seurata vierestä uuden lämmitysjärjestelmäsi asennusta ja nauttia sen tuomista eduista.

Yhteydenotto

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun asennusta? Täytä yhteydenottolomake, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisesti jo samana päivänä. Aloitetaan yhdessä kotisi energiatehokkaamman lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja tarjous

Emme usko bulkkiratkaisuihin, vaan tarjoamme aina yksilöllistä palvelua ja oman kotisi tarpeisiin sopivimmat lämmitysratkaisut. Kokeneet ammattilaisemme tuntevat erilaiset lämmitysmuodot kuin omat taskunsa, joten voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Laite käyttöön alle vuorokaudessa

Ilmavesilämpöpumpun asennus on ammattilaisen hommaa. Energy Centerin asentajilla on vuosien kokemus näiden laitteiden kanssa puuhaamisesta, mikä tarkoittaa nopeaa ja jouhevaa asennusprosessia. Kun asialla on kokeneet ammattilaiset, valmistuu remontti vain yhdessä päivässä.

Käyttöönotto

Uusi ilmavesilämpöpumppusi parantaa kotisi energiatehokkuusta jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Asennuksen jälkeen annamme kattavat ohjeet laitteen tehokkaaseen käyttöön, joilla varmistat kustannustehokkaan lämmityksen ja viilennyksen vuosien ajan.

Miksi valita Energy Center?

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat energiaremonttisi vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi lämmitysjärjestelmäsi valmistuu kuin itsestään.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmavesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina kotisi tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Laaja huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmavesilämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous ilmavesilämpö­pumpusta - Ota askel kohti kustannustehokkaampaa lämmitystä

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu kotiisi. Ilmavesilämpöpumppu leikkaa leijonanosan sähkölaskustasi sekä hiilijalanjäljestäsi parantaen samalla asumismukavuutta.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula

Our location: