Ilmalämpöpumppu omakotitaloon asennettuna

Ilmalämpöpumppu (ILP) on moderni, energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka tekee kodistasi entistä viihtyisämmän, lompakkoystävällisemmän ja ekologisemman.

Energy Center asentaa hiljaiset ja energiatehokkaat ilmalämpöpumput Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla.

Ilmalämpö­pumppu on investointi tulevaisuuteen ja parempaan asumis­mukavuuteen

Ilmalämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka soveltuu jokaiseen kotiin vanhasta lämmitysmuodosta riippumatta. Ilmalämpöpumppu soveltuu niin kotiin kuin mökille – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan paranna asumismukavuutta, vaan leikkaa myös lämmityskustannuksiasi jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Investointi maksaa siis itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Energy Center Finland Oy on TUKES:in rekisteröimä kylmäainetoiminnanharjoittaja. Edustamme laadukkaita pohjoisen olosuhteisiin tarkoitettuja laitteita, ja hoidamme jokaisen asennuksen turvallisesti, ripeästi ja ammattitaitoisesti aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Kun etsit kustannustehokasta lämmitysmuotoa, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun kotiisi sopivin lämpöpumppuratkaisu. Asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan sinua energiaremontin jokaisessa vaiheessa, suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon.

Ilmalämpö­pumppu - Tehokas ratkaisu energian ja rahan säästämiseen

Ilmalämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta äärimmäisen tehokkaan tavan viilentää ja lämmittää omakotitalot, kesämökit ja muut sisätilat. Energiapihi laite mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitys. Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana parantaen asumismukavuutta ympäri vuoden.

Ilmalämpöpumppu mahdollistaa tehokkaan lämmityksen erittäin korkealla hyötysuhteella. Laite ei käytä hirveästi sähköä lämmön tuottamiseen, mikä mahdollistaa energiatehokkaan lämmityksen vain hyvin pienellä kulutuksella. Ilmalämpöpumppu tuottaa selvää säästöä jo päivästä numero yksi lähtien.

Ilmalämpö­pumpun toiminta­periaate lyhyesti

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu sen kykyyn kerätä ulkoilmasta lämpöenergiaa ja siirtää sitä paikasta toiseen, sen sijaan että laite tuottaisi lämpöä polttamalla fossiilisia polttoaineita.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö kerää lämpöenergia ulkoilmasta – jopa alhaisissakin lämpötiloissa. Tämän mahdollistaa erityinen kylmäaine, joka sitoo lämpöenergiaa kuljettaen sitä sisä- ja ulkoyksikön välillä.

Kun kylmäaine on sitonut itseensä lämpöenergiaa, siirtyy kylmäaine kompressoriin, jossa lämpötilaa nostetaan entisestään paineen avulla. Lämmennyt ja kaasumuotoinen kylmäaine siirretään sisäyksikköön, joka luovuttaa lämpöenergian sisäilmaan.

Koska ilmalämpöpumppu toimii myös tehokkaana viilentimenä, on laite hyödyllinen ympäri vuoden. Monipuolisuutensa ansionsa ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto useaan kotiin.

Ilmalämpö­pumpun hyödyt

01

Kustannustehokkuus

Ilmalämpöpumpun suurin etu on sen tarjoama kustannustehokkuus. Kun laite vähentää sähkö- tai öljylämmityksen tarvetta, puhutaan suurista rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Ilmalämpöpumppu pitää kotisi kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Kun yksi laite palvelee ympäri vuoden, on miellyttävän sisäilman ylläpito helppoa ja vaivatonta.

03

Yhteensopivuus

Ilmalämpöpumppu toimii hybridilämmityksessä lähes minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmalämpöpumppu soveltuu käytettäväksi niin sähkö-, puu- kuin öljylämmityksen kanssa, puhumattakaan moderneimmista ratkaisuista.

04

Ekologisuus

Ilmalämpöpumppu tuottaa merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin useat perinteiset lämmitysjärjestelmät. Laite ei käytä lainkaan fossiilia polttoaineita eikä energiaa lämmön tuottamiseen.

Kattava avaimet käteen -palvelu - Helppo ja vaivaton asennus

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii ammattitaitoa ja huolellisuutta. Meillä Energy Centerillä on vuosien kokemus niin erilaisten lämmitysmuotojen kuin kylmäaineiden kanssa toimimisesta. Energiaremontti voi kuulostaa stressaavalta projektilta – päinvastoin, meidän kauttamme suuremmankin lämmitysjärjestelmän asennus sujuu jouhevasti ja ripeästi.

Yhteydenotto

Oletko pohtinut ilmalämpöpumpun hankintaa? Täytä yhteydenottolomakeemme, niin olemme sinuun yhteydessä ja saman päivän aikana. Aloita kotisi energiatehokkuuden parantaminen meidän kanssamme.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa helppoja yleisratkaisuja, vaan räätälöimme energiaratkaisut vastaamaan asiakkaan tarpeita. Kokeneet ammattilaisemme ovat lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustanustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun.

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattilaisen hommaa. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti. Kun asialla on ammattilainen, on asennus valmis vain yhdessä päivässä.

Käyttöönotto

Uusi ilmalämpöpumppusi parantaa asumismukavuutta ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi ilmalämpöpumppusi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina kotisi tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous ilmalämpö­pumpusta - Pienennä hiilijalanjälkeä ja lämmitys­kustannuksia

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu kotiisi. Ilmalämpöpumppu leikkaa leijonanosan sähkölaskustasi sekä hiilijalanjäljestäsi parantaen samalla asumismukavuutta ympäri vuoden.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula

Our location: