Ilmavesilämpö­pumput taloyhtiöille

Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka muuttaa taloyhtiösi entistä viihtyisämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Ilmavesilämpöpumppu on investointi energiatehokkaaseen ja viihtyisään taloyhtiöön

Taloyhtiön asuntojen ja yhteisten tilojen lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja ajoittain tehotonta. Lämmityskustannuksen voivat nousta jopa tuhansiin euroihin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys. Siksi taloyhtiön kokonaisvaltainen energiaremontti on monella tapaa järkevä investointi.

Ilmavesilämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka soveltuu jokaiselle taloyhtiölle rakennuksesta, sijainnista tai olemassa olevasta lämmitysmuodosta riippumatta. Laadukkaat ilmavesilämpöpumput soveltuvat niin kerros- kuin rivitaloyhtiöihin.

Ilmavesilämpöpumppu ei ainoastaan tee lämmityksestä helpompaa – se vähentää energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna laite maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja selvää rahaa

Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon lämmittää kaikenkokoiset asunnot. Energiapihi lämpöpumppu mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde.

Ilmavesilämpöpumppu mahdollistaa tehokkaan lämmityksen äärimmäisen korkealla hyötysuhteella. Mikä mahdollistaa energiatehokkaan lämmityksen vain hyvin pienellä kulutuksella. Korkealaatuisen ilmavesilämpöpumpun lämmöntuotto on jopa viisinkertainen verrattuna käyttämäänsä sähköön.

Kuinka ilmavesilämpöpumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Ilmavesilämpöpumpun toiminta perustuu sen kykyyn kerätä ulkoilmasta lämpöenergiaa ja siirtää sitä rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, sen sijaan että laite tuottaisi lämpöä polttamalla fossiilisia polttoaineita.

Kylmäaine sitoo lämpöenergiaa ulkoilmasta – jopa alhaisissakin lämpötiloissa. Tämän mahdollistaa erityinen kylmäaine, joka muuttaa olomuotoaan lämmetessään. Kun kylmäaine lauhdutetaan, vapautuu siitä valtava määrä lämpöenergiaa vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Kun kylmäaine on sitonut itseensä lämpöenergiaa, se siirtyy kompressoriin, jossa lämpötilaa nostetaan entisestään paineen avulla. Lämmennyt ja kaasumuotoinen kylmäaine siirretään sisäyksikköön, joka luovuttaa lämpöenergian sisäilmaan.

Kuinka taloyhtiö hyötyy ilmavesilämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta, johon harva lämmitysmuoto pystyy vastaamaan. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Ilmavesilämpöpumppu pitää yhteiset tilat ja asunnot kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Yksi ja sama laite palvelee vuoden jokaisena kuukautena.

03

Yhteensopivuus

Ilmavesilämpöpumppu pelaa saumattomasti yhteen minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmalämpöpumppu on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Ilmavesilämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Taloyhtiön energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet taloyhtiön energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Olisiko aika päivittää taloyhtiön vanhat lämmitysjärjestelmät? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä taloyhtiösi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun. Suuremmat ratkaisut suunnitellaan yhteistyössä insinöörien kannsa.

Asennus

Ilmavesilämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi lämpöpumppu parantaa koko taloyhtiön viihtyvyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain muutamassa päivässä. Remontista ei aiheudu haittaa taloyhtiön asukkaille.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Suuremmat taloyhtiöratkaisut suunnitellaan aina yhdessä insinöörien ja ammattilaisten kanssa.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu lämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki ilmavesilämpöpumppu taloyhtiöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu taloyhtiöllesi . Ilmavesilämpöpumppu leikkaa valtaosan koko taloyhtiön energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput, maalämpöratkaisut ja aurinkoenergiakokonaisuudet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula