Poistoilmalämpö­pumput yrityksille

Poistoilmalämpöpumppu on tehokas lisä hybridilämmitykseen, joka tekee toimitilojen lämmityksestä helppoa, vaivatonta sekä kustannustehokasta.

Poistoilmalämpöpumppu on edullinen ja tehokas lisä toimitilojen hybridilämmitykseen

Suuremman toimitilan lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa tehotonta. Lämmityskustannuksen voivat nousta jopa tuhansiin euroihiin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys. Siksi liiketilojen lämmitysjärjestelmän uudistus on monella tapaa järkevä investointi. Poistoilmalämpöpumppu (PILP) on innovatiivinen lämmitysmuoto, joka hyödyntää jäteilmasta saatavaa lämpöenergiaa sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen. Laite soveltuu niin pienempien rakennusten lämmitykseen kuin suurempienkin toimitilojen lämmitysjärjestelmien tueksi. Poistoilmalämpöpumppu auttaa yritystäsi säästämään energiakustannuksissa, vähentämään hiilijalanjälkeä sekä ylläpitämään miellyttävän sisäilman koko vuoden ympäri. Sama laite mahdollistaa niin lämmityksen, ilmanvaihdon kuin käyttöveden lämmityksen. Voit ohjata laitetta helposti älypuhelimella. Laadukas poistoilmalämpöpumppu ei ainoastaan tee työtilastasi viihtyisämpää – se vähentää yrityksesi energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna laite maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja yrityksesi kassaa

Poistoilmalämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon viilentää ja lämmittää kaikenkokoiset tilat. Energiapihi lämpöpumppu mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde.

Poistoilmalämpöpumppu tuottaa selvää säästöä jo päivästä numero yksi lähtien.

Kuinka poistoilmalämpöpumppu eroaa perinteisestä ilmalämpöpumpusta?

Toisin kuin ilmalämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu kerää lämpöenergiaa poistoilmasta hyödyntäen rakennuksen hukkalämpöä. Poistoilma sisältää runsaasti lämpöenergiaa, joka muutoin jäisi hyödyntämättä.

Poistoilmalämpöpumppu toimiikin parhaiten olemassa olevan lämmitysjärjestelmän kanssa hybridilämmityksessä. Poistoilmalämpöpumppu yksinään riittää pienemmän tilan lämmitykseen, mutta suuremmissa kohteissa kuten toimistotiloissa tai teollisuushalleissa se vaatii rinnalleen toisen lämmitysmuodon.

Poistoilmalämpöpumppu on tehokas lisä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, ja voi leikata vuosittaisia lämmityskustannuksia jopa kymmeniä prosentteja kuukaudessa

paras ilmalämpöpumppu

Kuinka yrityksesi voi hyötyä ilmalämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Poistoilmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta hybridilämmityksessä. Kun yrityksesi nojaa entistä vähemmän sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Laitetta on helppo säätää, ja useissa malleissa on älykkäät etäohjausmahdollisuudet. Sama laite kattaa lämmityksen, ilmastoinnin sekä käyttöveden lämmityksen.

03

Yhteensopivuus

Poistoilmalämpöpumppu toimii saumattomasti yhteistyössä lähes minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Siksi se on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Poistoilmalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmii

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Yrityksen energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet yrityksesi energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Tuntuuko toimitilojen lämmitys kalliilta ja tehottomalta? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yrityksesi uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Lämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi poistoilmalämpöpumppu parantaa työtilaan viihtyisyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi ilmalämpöpumppusi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina yrityksesi tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki poistoilmalämpöpumppu yrityskiinteistöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Ilmalämpöpumppu leikkaa valtaosan yrityksesi energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula