Aurinko­paneelit kotiin

Tampere, Kangasala, Ylöjärvi ja Pirkanmaan alue

Laadukkaat ja oikein mitoitetut aurinkopaneelit tarjoavat kestävän, hiilineutraalin ja kustannustehokkaan energiantuotannon kotiisi. Asennamme aurinkopaneelijärjestelmiä kotitalouksiin Pirkanmaan alueella.  Kun etsit keinoa parantaa kotisi energiatehokkuutta, säästää sähkölaskuissa sekä pienentää kotisi hiiliajalan jälkeä, tarjoavat aurinkopaneelit tehokkaan, vaivattoman ja taloudellisesti kannattavan ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä tulevaisuuden energiaratkaisu kotiisi.

Aurinkovoimala on ekologinen ja tehokas energiainvestointi

Laadukkaat aurinkopaneelit tarjoavat kestävän, hiilineutraalin ja kustannustehokkaan energiantuotannon niin omakotitaloihin, mökkeihin kuin muihinkin kiinteistöihin. Auringonvalosta saatava energia ei ole ainoastaan uusiutuvaa ja puhdasta, vaan myös taloudellisesti kannattavaa. Korkealaatuinen aurinkovoimala voi laskea energiakustannuksia jopa useita kymmeniä prosentteja.

Investoimalla laadukkaisiin aurinkopaneeleihin nostat kotisi arvoa, parannat energiatehokkuutta sekä madallat ympäristön kuormitusta. Samalla otat askeleen kohti energiaomavaraisuutta ja pääset nauttimaan myydyn ylijäämäsähkön tuotoista.

Miten aurinkopaneelit toimivat? Toimintaperiaate lyhyesti

Aurinkopaneelijärjestelmä koostuu aurinkokennoista ja invertteristä. Aurinkokennot muuttavat niihin osuvan auringonvalon sähkövirraksi, mikä ohjataan invertterin kautta kodin sähköverkkoon.

Aurinkokennoissa on piitä, joka reagoi auringonvalon kanssa. Tämä reaktio synnyttää tasavirtaa, jonka invertteri muuttaa verkkoon sopivaksi vaihtovirraksi.

Kun käytät kotonasi sähkölaitetta, käyttää se ensisijaisesti paneelin tuottamaa sähköä. Kodin sähkölaitteet toimivat invertterin syöttämällä virralla niin kauan, kun paneelin tuotto riittää. Kesällä voi syntyä ylijäämätuottoa, mikä voidaan joko varastoida tai syöttää sähköverkkoon, jolloin sähköyhtiö hyvittää jokaisesta kilowatista pörssisähkön mukaisen korvauksen.

Aurinkosähköön siirtyminen kannattaa

Aurinkopaneelien hankkiminen on valtava harppaus kohti vihreää tulevaisuutta. Sen lisäksi että luonto kiittää, kiittää myös lompakkosi, kun riippuvuutesi verkkovirrasta vähenee kymmeniä prosentteja vuodessa.

  • Ekologisuus: Aurinkoenergia on puhdas, uusiutuva ja hiilineutraali energialähde, joka vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta sekä auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Kun investoit aurinkopaneeleihin, investoit kestävään tulevaisuuteen.
  • Taloudellisuus: Vaikka aurinkopaneelit vaativat alkuinvestoinnin, maksaa sijoitus itsensä takaisin. Nykyaikaisella teknologialla ja oikealla mitoituksella takaisinmaksuaika voi jäädä jopa alle 10 vuoteen. Tämän jälkeen aurinkopaneelit tuottavat puhdasta voittoa vielä vuosien ajan – laadukkaat aurinkopaneelit voivat kestää jopa 50 vuotta. Myönnämme aurinkopaneeleille 30 vuoden tuottavuustakuun.
  • Nosta kotisi arvoa: Koti, jossa on aurinkopaneelit suorastaan houkuttelee potentiaalisia ostajia. Tänä päivänä energiatehokkuus ja ekologisuus on entistä suuremmassa roolissa asuntomarkkinoilla. Tämän vuoksi aurinkopaneelien arvo säilyy tai jopa nousee talon myyntihinnassa.

Aurinkopaneelit katolle kätevästi - Räätälöity avaimet käteen -paketti

Yhteydenotto

Oletko pohtinut aurinkopaneelien hankkimista kotiisi tai mökillesi? Täytä yhteydenottolomakeemme, niin olemme sinuun yhteydessä ja saman päivän aikana. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivin aurinkoenergiaratkaisu.

Kartoitus ja tarjous

Emme tarjoa helppoja yleisratkaisuja, vaan räätälöimme aurinkopaneeliratkaisut vastaamaan asiakkaan tarpeita. Kokeneet ammattilaisemme ovat aurinkopaneelien asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustanustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun.

Asennus

Aurinkopaneelien asennus on aina ammattilaisen hommaa. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat uudet aurinkopaneelisi nopeasti ja tehokkaasti.

Kun asennuksessa on ammattilaiset asialla, saat aurinkopaneelit käyttöön jo samana päivänä. Kun paneelit on katolla, siivoamme jälkemme ja tarkastamme lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa.

Kun tilaat aurinkopaneelit asennettuna, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Käyttöönotto

Uudet aurinkopaneelit tuottavat rahassa mitattavia säästöjä jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Ammattitaidolla asennetut paneelit hyödyttävät sinua jopa kymmenien vuosien ajan.

Miksi valita Energy Center?

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä. Voit seurata vierestä, kun uusi aurinkovoimalasi asentuu kuin itsestään

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama aurinkopaneelijärjestelmä on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina kotisi tarpeiden mukaan, jolloin tuotot ja säästöt ovat korkeimmat mahdolliset.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu aurinkopaneelien asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät järjestelmästäsi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista - Pienennä hiilijalanjälkeä ja sähkölaskua

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu kotiisi. Aurinkopaneelit leikkaavat leijonanosan sähkölaskustasi sekä hiilijalanjäljestäsi. 

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä rahaa ja luontoa
  • Laaja huoltopalvelu

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula