Parasta laatua huipputekijöillä

Sähköurakointia kotitalouksille,
yrityksille ja taloyhtiöille

Olemme ammattitaitoinen ja tunnettu yritys sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä

Energy Center Finland Oy on S-2 sähköpätevyysluokiteltu yritys. Palvelemme kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa hoitaen työt huolellisesti ja ammattitaidolla aina suunnittelusta toteutukseen.

Tiesitkö, että sähköjen uudistamisella voidaan kasvattaa kiinteistön arvoa, parantaa viihtyvyyttä ja mahdollisesti jopa säästää energiakustannuksissa?

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut sähköasennustyöt sekä sähköurakat niin yrityksille, taloyhtiöille kuin yksityishenkilöille. Palvelemme luotettavasti ja aina sovittuja aikatauluja noudattaen. Oli kyse sitten pienestä kodin asennuksesta, tai vaikka suuresta teollisuuskiinteistön sähköistyksestä, huolehdimme aina koko työn suunnittelusta toteutukseen sovitusti alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kerro millaista sähköurakointia tarvitset.

Miksi valita Energy Center?

Sähkötöissä käyttämämme asennustarvikkeet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaiksi todettuja tuotteita, joiden toimivuuden voimme taata.

Sähköurakointi- ja sähköasennustyöt toteutamme omalla kokeneella henkilöstöllämme, joka pysyy koko ajan sähköalan nopean kehityksen mukana.

Kaikissa sähkötöissä on erityisen tärkeää sähkö- ja paloturvallisuus. Näin ollen henkilöstöämme koulutetaan jatkuvasti ja seuraamme aktiivisesti alan kehitystä, jotta olemme aina ajan tasalla uusimmista säädöksistä.

Muistathan myös, että yksityisasiakkaamme voivat hakea kotitalousvähennystä tekemämme asennustyön osuudesta.

ATK- ja televerkot

Meiltä luonnistuu myös ATK- ja televerkkojen asennukset. Asennamme kupari- ja valokuituverkkoja asuin-, toimisto-, tuotanto- ja liikekiinteistöihin niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Tarjoamme rakentamamme verkot avaimet käteen -palveluna suunnittelusta toteutukseen.

4 months ago
Ristiriitainen kokemus, halusin suosia paikallista yritystä. Asentajat leppoisia ja ystävällisiä. Mutta toimitusjohtajan viestintä heikkoa, ja lisälaskun osalta heränneeseen ihmetykseem ei vaivauduttu edes vastaamaan. Taidan asioida jatkossa muiden alan firmojen kanssa, onneks niitä paikkakunnalla muitakin.
5 months ago
Asensivat ilmalämpöpumpun meille kotiin. Asentajat saapuivat sovittuna ajankohtana, työn jälki oli siistiä ja homma sujui muutenkin mallikkaasti. Lämmin suositus!
5 months ago
Täyden kympin ilma-vesilämpöpumppu toimitus. Asennus onnistui siististi ja ripeästi yhden päivän aikana. Erittäin pätevät asentajat. Iso suositus!
5 months ago
Energy Center kävi alkuvuodesta mallikkaasti asentamassa aurinkopaneelit ja nyt loppukesästä huoltamassa ilmalämpöpumput. Osaavia ja mukavia asentajia, voin suositella urakoihin / remontteihin.
6 months ago
Asensivat Energy Center Finland nimikkeellä ilmalämpöpumpun asuntooni, seinän läpivienti vain nimeksi asti tiivistetty, tulivat "korjaamaan" ja edelleen kelpaamaton lopputulos. Tämän jälkeen eivät enää vastanneet lukuisiin yhteydenottoihini. Asiakaspalvelu vähäsanaista ja välinpitämätöntä, asiakkaat ja heidän tyytyväisyys eivät tuntunut merkkaavan. Tilasin K-raudan kautta tämän palvelun, ja vasta kun K-rauta oli heihin yhteydessä uudelleen asiasta, niin asia lähti etenemään. Tiedä olisinko vieläkään saanut heiltä vastausta omiin henk.koht. yhteydenottoihini. Edit: Lisäksi tässä vuoden ihmetellyt miksi ulkoyksikkö pitää niin kovaa meteliä, tarkistin vatupassin kanssa, että ulkoyksikkö oli täysin vinossa parvekkeen kaadon suuntaan. Tätäkään ei osattu asentaa suoraan.

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula