Parasta laatua huipputekijöillä

Sähköurakointia kotitalouksille,
yrityksille ja taloyhtiöille

Olemme ammattitaitoinen ja tunnettu yritys sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä

Energy Center Finland Oy on S-2 sähköpätevyysluokiteltu yritys. Palvelemme kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa hoitaen työt huolellisesti ja ammattitaidolla aina suunnittelusta toteutukseen.

Tiesitkö, että sähköjen uudistamisella voidaan kasvattaa kiinteistön arvoa, parantaa viihtyvyyttä ja mahdollisesti jopa säästää energiakustannuksissa?

Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut sähköasennustyöt sekä sähköurakat niin yrityksille, taloyhtiöille kuin yksityishenkilöille. Palvelemme luotettavasti ja aina sovittuja aikatauluja noudattaen. Oli kyse sitten pienestä kodin asennuksesta, tai vaikka suuresta teollisuuskiinteistön sähköistyksestä, huolehdimme aina koko työn suunnittelusta toteutukseen sovitusti alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja kerro millaista sähköurakointia tarvitset.

Miksi valita Energy Center?

Sähkötöissä käyttämämme asennustarvikkeet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaiksi todettuja tuotteita, joiden toimivuuden voimme taata.

Sähköurakointi- ja sähköasennustyöt toteutamme omalla kokeneella henkilöstöllämme, joka pysyy koko ajan sähköalan nopean kehityksen mukana.

Kaikissa sähkötöissä on erityisen tärkeää sähkö- ja paloturvallisuus. Näin ollen henkilöstöämme koulutetaan jatkuvasti ja seuraamme aktiivisesti alan kehitystä, jotta olemme aina ajan tasalla uusimmista säädöksistä.

Muistathan myös, että yksityisasiakkaamme voivat hakea kotitalousvähennystä tekemämme asennustyön osuudesta.

ATK- ja televerkot

Meiltä luonnistuu myös ATK- ja televerkkojen asennukset. Asennamme kupari- ja valokuituverkkoja asuin-, toimisto-, tuotanto- ja liikekiinteistöihin niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Tarjoamme rakentamamme verkot avaimet käteen -palveluna suunnittelusta toteutukseen.

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula