Maalämpöpumput yrityksille

Maalämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen lämmitysratkaisu, joka pitää toimitilasi lämpimänä entistä matalammilla kustannuksilla.

Maalämpö – tulevaisuuden lämmitysmuoto

Maalämpöpumppu on innovatiivinen ja moderni lämmitysratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti myös yrityksen toimitilojen käyttöön.  Suuremman toimitilan lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa tehotonta. Suuremmissa toimitiloissa lämmityskustannukset voivat olla korkeat, varsinkin talven kylmimpinä kuukausina. Maalämpö onkin tehokas keino säästää lämmityskustannuksissa – oikein mitoitettu järjestelmä voi leikata lämmityskustannuksia tuhansia euroja vuodessa. Etsitkö yrityksesi tiloihin kustannustehokasta lämmitysratkaisua? Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan juuri yrityksellesi sopivimman lämmitysratkaisun suunnittelu. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua aina suunnitteluvaiheesta maalämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

Säästä jopa 80 prosenttia yrityksen lämmityskulussa

Tiesitkö, että laadukas maalämpöpumppu voi laskea toimitilojesi lämmityskustannuksia jopa 80 prosenttia vuodessa? Tämä voi tarkoittaa jopa tuhansien eurojen säästöjä vuositasolla. Vaikka maalämpöpumppu vaatii suuremman alkuinvestoinnin, maksaa se itsensä takaisin jo alle kymmenessä vuodessa. Maalämpöpumppu tuottaa jopa viisinkertaisen määrän lämpöenergiaa verrattuna kuluttamaansa energiaan. Tärkeä huomio: Maalämpöpumppujen tehokkuus riippuu maaperän lämpötilasta ja lämmitysjärjestelmän toimivuudesta. Siksi on tärkeää, että maalämpöpumppu asennetaan ja huolletaan ammattilaisen toimesta.

Kuinka maalämpöpumppu pumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän tai kallion lämpöä lämmitykseen ja viilennykseen. Tämä tapahtuu monivaiheisen prosessin kautta: 

  • Ensimmäisessä vaiheessa maaperästä tai kalliosta kerätään lämpöä vaakasuoraan tai pystysuoraan asennetuilla keruuputkistoilla. Keruuputkistossa kiertää glykoli-nesteseosta, joka lämpenee maaperän lämmöstä.
  • Seuraavassa vaiheessa maalämpöpumppu nostaa keruuputkistossa kiertävän nesteen lämpötilaa käyttäen kompressiota. Tämä nostettu lämpötila siirretään sen jälkeen rakennuksen lämmitysjärjestelmään.
  • Kolmannessa vaiheessa jäähdytetty nesteseos palautetaan takaisin keruuputkistoon, missä se lämpenee uudelleen maaperän lämmöstä.

Lämmitysmuotojen kiistaton kuningas

01

Kustannustehokkuus

Maalämpöpumpun käyttökustannukset ovat lähes olemattomat verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä ja alle 10 vuoden takaisin maksuajasta.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Maalämpöpumppu on helppo ja vaivaton lämmitysjärjestelmä. Laitetta on helppo säätää, ja useissa malleissa on älykkäät etäohjausmahdollisuudet.

03

Saumaton yhteensopivuus

Maalämpöpumppu toimii saumattomasti yhteen lähes minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Siksi kyseessä on erinomainen valinta hybridi lämmitysjärjestelmiin.

04

Ekologisuus

Maalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Lämpöpumppu käyttää maan sisällä olevaa luonnollista lämpöä.

Näin se tapahtuu - Vaivaton energiaremontti yrityksille

Yrityksen energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet yrityksesi energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Tuntuuko toimitilojen lämmitys kalliilta ja tehottomalta? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yrityksesi uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Lämmitysjärjestelmän asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Maalämpöpumppu parantaa työtilan viihtyisyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama maalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina toimitilojen tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

a week ago
Asensivat ilmalämpöpumpun meille kotiin. Asentajat saapuivat sovittuna ajankohtana, työn jälki oli siistiä ja homma sujui muutenkin mallikkaasti. Lämmin suositus!
a week ago
Energy Center kävi alkuvuodesta mallikkaasti asentamassa aurinkopaneelit ja nyt loppukesästä huoltamassa ilmalämpöpumput. Osaavia ja mukavia asentajia, voin suositella urakoihin / remontteihin.
2 weeks ago
Täyden kympin ilma-vesilämpöpumppu toimitus. Asennus onnistui siististi ja ripeästi yhden päivän aikana. Erittäin pätevät asentajat. Iso suositus!
2 weeks ago
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua aikatautuksineen. Lämpimästi suosittelen.

Pyydä tarjous - Hanki maalämpöpumppu yrityskiinteistöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Maalämpöpumppu leikkaa valtaosan yrityksesi energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula