Jäähdytys­ratkaisut yrityksille

Ilmalämpö­pumppu jäähdytykseen

Energy Center on kokenut viilennyksen ja lämmityksen asiantuntija. Tarjoamme laadukkaat ja yrityksesi tarpeisiin suunnitellut jäähdytysratkaisut käyttäen markkinoiden parhaita viilentäviä ilmalämpöpumppuja.

Onko toimistolla kuuma kesällä? Onko vanha jäähdytysjärjestelmä elinkaarensa päässä? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Investointi työpaikan viihtyvyyteen ja energia­tehokkuuteen

Viilentävä ilmalämpöpumppu on kannattava investointi yrityksesi toimitilojen mukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Se ei ainoastaan säästä energiaa ja pienennä sähkölaskuja, vaan luo terveellisemmän ja viihtyisämmän työympäristön, joka edistää työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta.

Tämä kustannustehokas investointi kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen pienentämällä yrityksen hiilijalanjälkeä ja parantamalla työntekijöiden tehokkuutta. Koko henkilökunta hyötyy viileämmistä ja mukavammista työtiloista kesäkuukausina, mikä parantaa työilmapiiriä ja työntekijöiden keskittymiskykyä. Ympärivuotinen viihtyisä lämpötila on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monin eri tavoin.

Ilmalämpöpumppu toimistolle - Yrityksellesi räätälöity avaimet käteen -paketti

Yhteydenotto

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä jo saman päivän aikana. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivin jäähdytysratkaisu. 

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa helppoja yleisratkaisuja, vaan suunnittelemme jäähdytysratkaisun vastaamaan yrityksesi tarpeita. Kokeneet ammattilaisemme ovat lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustanustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun yrityksellesi.

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen hommaa. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat yrityksesi uuden ilmalämpöpumpun nopeasti ja tehokkaasti.

Kun asennuksessa on ammattilaiset asialla, saat viilentävän ilmalämpöpumpun käyttöön jo samana päivänä. Kun laitteet on asennettu, siivoamme jälkemme ja tarkastamme lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa.

Käyttöönotto

Uusi ilmalämpöpumppu tuottaa rahassa mitattavia säästöjä jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Ammattitaidolla asennettu järjestelmä säästää rahaa ja parantaa työympäristön viihtyisyyttä useiden vuosien ajan.

Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu - Toimintaperiaate lyhyesti

Viilentävä ilmalämpöpumppu toimii täysin samalla periaatteella kuin tavanomainen ilmalämpöpumppu – prosessi on vain päinvastainen. Viilentävä ilmalämpöpumppu kerää sisäilman lämpöenergiaa ja siirtää sen ulos, mikä luo viileämmän sisäilman kesähelteillä.

Tämä toimintaperiaate mahdollistaa erittäin energiatehokkaan viilennyksen. Laite ei käytä sähköä kylmän ilman tuottamiseen vaan sen siirtämiseen, mikä tekee viilentävästä ilmalämpöpumpusta perinteistä ilmastointilaitetta energiapihimmän vaihtoehdon. Näin ollen jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on sekä ekologinen että edullinen ratkaisu toimiston tai liiketilojen viilennykseen.

Miksi valita Energy Center?

Energy Centerin koulutetut asentajat hoitavat asennuksen vain muutamassa tunnissa. Kun asennus suoritetaan ripeästi, ei siitä aiheudu häiriötä yrityksen toiminnalle.

Meillä on vuosien kokemus monenlaisista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista. Tämä tarkoittaa, että kokeneet asiantuntijamme osaavat suunnitella juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan ratkaisun. Suunnittelemme kanssasi kustannustehokkaimman jäähdytysratkaisun, joka pitää toimitilasi miellyttävän viileänä usean kesän ajan.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina yrityksesi ja liikekiinteistön tarpeiden mukaan, jolloin laite toimii optimaalisesti tarjoten riittävän viilennystehon.

Kattava avaimet käteen – palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on mahdollisimman helppo ja vaivaton. Tyytyväinen asiakas on meille ensiarvoisen tärkeää, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin tarjoama palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät ilmalämpöpumpusta hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehon.

Pyydä tarjous viilentävästä ilmalämpö­pumpusta - Paranna työympäristön mukavuutta ja energia­tehokkuutta

Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu yrityksesi ilmastoinnin tarpeisiin. Tehokas ja oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu parantaa yrityksen energiatehokkuutta ja luo miellyttävän työympäristön.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Korkealaatuiset ja kustannustehokkaat laitteet
  • Asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu
  • Nopea ja laadukas asennus

Pyydä tarjous tästä

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula