Ilmalämpö­pumput taloyhtiöille

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitys- ja viilennysratkaisu, joka muuttaa taloyhtiösi entistä viihtyisämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

Ilmalämpöpumppu on investointi energiatehokkaaseen ja viihtyisään taloyhtiöön

Asuntojen ja taloyhtiön yhteisten tilojen lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa ajoittain tehotonta. Lämmityskustannukset voivat nousta jopa tuhansiin euroihiin, jos käytössä on sähkö- tai öljylämmitys.

Ilmalämpöpumppu on innovatiivinen ratkaisu, joka soveltuu jokaiselle taloyhtiölle asumismuodosta, sijainnista tai olemassa olevasta lämmitysmuodosta riippumatta. Laadukas ilmalämpöpumppu soveltuu niin kerros- kuin rivitaloon.

Laadukas ilmalämpöpumppu ei ainoastaan tee asunnoista viihtyisämpiä – se vähentää koko taloyhtiön energiakustannuksia jopa kymmeniä prosentteja vuodessa. Oikein mitoitettuna suurempikin investointi maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa.

Etsitkö taloyhtiöönne kustannustehokasta lämmitysratkaisua? Ota yhteyttä, niin aloitetaan sopivimman lämmitysratkaisun suunnittelu. 

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua aina suunnitteluvaiheesta lämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Ymmärrämme, että koko taloyhtiön energiaremontti on suuri projekti – siksi olemme mukana koko pitkän prosessin. Toteutamme myös yksittäisten asuntojen energiaremontit.

Vihreä teknologia - Säästä luontoa ja selvää rahaa

Ilmalämpöpumppu tarjoaa helpon, mutta tehokkaan keinon viilentää ja lämmittää kaikenkokoiset asunnot ja yhteiset tilat. Energiapihi laite mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksissa, oli kyseessä sitten öljy-, sähkö- tai puulämmitteinen kohde. Ilmalämpöpumppu toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana ympäri vuoden.

Ilmalämpöpumppu mahdollistaa tehokkaan lämmityksen erittäin korkealla hyötysuhteella. Laite ei käytä sähköä lämmön tuottamiseen, mikä mahdollistaa energiatehokkaan lämmityksen vain hyvin pienellä kulutuksella. Ilmalämpöpumppu tuottaa selvää säästöä jo päivästä numero yksi lähtien.

Kuinka ilmalämpöpumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu sen kykyyn kerätä ulkoilmasta lämpöenergiaa ja siirtää sitä paikasta toiseen, sen sijaan että laite tuottaisi lämpöä polttamalla fossiilisia polttoaineita.

Kylmäaine sitoo lämpöenergia ulkoilmasta – jopa alhaisissakin lämpötiloissa. Pakkasilla lämmityksen mahdollistaa erityinen kylmäaine, joka sitoo lämpöenergiaa kuljettaen sitä sisä- ja ulkoyksikön välillä.

Kun kylmäaine on sitonut itseensä lämpöenergiaa, siirtyy kylmäaine kompressoriin, jossa kylmäaineen lämpötilaa nostetaan entisestään paineen avulla. Lämmennyt ja kaasumuotoinen kylmäaine siirretään kylmäaineen sisäyksikköön, joka luovuttaa lämpöenergian sisäilmaan.

Koska ilmalämpöpumppu toimii myös tehokkaana viilentimenä, on laite hyödyllinen ympäri vuoden. Monipuolisuutensa ansionsa ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto useaan toimitilaan. Kesäaikaan prosessi on käänteinen.

paras ilmalämpöpumppu

Kuinka taloyhtiö hyötyä ilmalämpöpumpusta?

01

Kustannustehokkuus

Ilmalämpöpumppu tarjoaa kustannustehokkuutta, johon harva lämmitysmuoto pystyy vastaamaan. Kun yrityksesi ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Ilmalämpöpumppu pitää yhteiset tilat ja asunnot kesällä viileänä ja talvella lämpimänä. Yksi ja sama laite palvelee vuoden jokaisena kuukautena.

03

Yhteensopivuus

Ilmalämpöpumppu pelaa saumattomasti yhteen minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Ilmalämpöpumppu on elementissään juuri hybridilämmityksessä.

04

Ekologisuus

Ilmalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin

Meidän kauttamme suurempikin energiaremontti käy helposti

Taloyhtiön energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet taloyhtiön energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Olisiko aika päivittää taloyhtiön vanhat lämmitysjärjestelmät? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yhdessä uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Emme tarjoa vain valmiita paketteja, vaan suunnittelemme yhdessä taloyhtiösi tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Uusi ilmalämpöpumppusi parantaa koko taloyhtiön viihtyvyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain muutamassa päivässä. Remontista ei aiheudu haittaa taloyhtiön asukkaille.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Suuremmat taloyhtiöratkaisut suunnitellaan aina yhdessä insinöörien ja ammattilaisten kanssa.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki ilmalämpöpumput taloyhtiöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu taloyhtiöllesi . Ilmalämpöpumppu leikkaa valtaosan koko taloyhtiön energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula