Sähkö­urakointi taloyhtiölle

Energy Center Finland Oy on S-2 -sähköpätevyysluokiteltu yritys. Palvelemme kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa hoitaen työt huolellisesti ja ammattitaidolla aina suunnittelusta toteutukseen.

Tarvitseeko taloyhtiösi uudet sähköjärjestelmät? Onko taloyhtiön asunnoissa vanhanmalliset pistorasiat ja valaisimet? Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä taloyhtiösi tarpeita vastaava ratkaisu.

Kattavat sähkötyöt vuosien kokemuksella

Sähköurakointi on monipuolista ja vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Siihen kuuluu kaikki sähköjärjestelmän elinkaaren työvaiheet, kuten suunnittelu, asennus sekä ylläpito. Energy Centerin sähköurakointiin kuuluu:

 • Monipuoliset asennukset: Tarjoamme laajaa sähköasennuspalvelua, joka kattaaa sähkö-, kuitu- ja antenniasennukset sekä yleiskaapeloinnit. Käytämme alan parhaita välineitä ja metodeja varmistaen asennusten kestävyyden ja turvallisuuden.

 

 • Vikakorjaukset: Tarjoamme nopeat ja luotettavat korjauspalvelut kaikille sähkö-, kuitu-, antenni- ja yleiskaapelointijärjestelmille. Ammattitaitoinen tiimimme kykenee ratkaisemaan kaikki taloyhtiön sähköjärjestelmääsi liittyvät ongelmat.

 

 • Huoltosopimukset: Tarjoamme vuosittaisia huoltosopimuksia, jotka pitävät taloyhtiönne sähköjärjestelmän hyväkuntoisena ja turvallisena entistä pidempään. Nämä sopimukset räätälöidään vastaamaan taloyhtiönne tarpeita.

 

 • Suunnittelu, dokumentointi ja konsultointi: Tarjoamme myös kattavaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita, auttaen löytämään parhaat ratkaisut taloyhtiönne sähköjärjestelmiin. Tämä sisältää suunnitelmien laatimisen, dokumentoinnin sekä konsultoinnin asiantuntevalla otteella.

Kestävä investointi taloyhtiön tulevaisuuteen

Sähköurakointi ei ole pieni kertahankinta – se on sijoitus koko taloyhtiön turvallisuuteen, kunnossapitoon sekä energiatehokkuuteen. Asianmukainen sähköurakointi varmistaa turvallisen sähkölaitteiden käytön, pidentää sähköjärjestelmän elinkaarta sekä nostaa asuntojen arvoa.

Kun valitsette kumppaaniksenne Energy Centerin, voitte luottaa saavanne henkilökohtaista ja laadukasta palvelua, joka huomioi pienimmätkin taloyhtiönne erityisvaatimukset – puhumattakaan huippuluokan työnjäljestä. Meidät tunnetaan luotettavana paikallisena toimijana – lukuisat tyytyväiset asiakkaamme eivät ole väärässä.

Nojaamme vahvaan asiantuntemukseemme ja pitkään kokemukseemme, jotta voimme tarjota taloyhtiöllenne parasta mahdollista sähköurakointipalvelua. Olemme sitoutuneita pitkään yhteistyöhön ja pyrimme ylittämään odotuksenne urakasta toiseen.

Miksi valita Energy Center taloyhtiön sähköurakointiin?

 • Ammattitaito: Energy Centerin ammattilaiset toteuttavat jokaisen urakan turvallisesti ja laadukkaasti. Uusi taloyhtiön sähköjärjestelmä on valmis ennen kuin huomaatkaan.


 • Vuosien kokemus ja asiantuntemus: Kun valitset Energy Centerin, saat luotettavan yhteistyökumppanin vuosiksi eteenpäin.


 • Kattava avaimet käteen -palvelu: Tarjoamme yksilöllistä avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaikki toimenpiteet suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon. Laadimme palvelukokonaisuuden, joka vastaa taloyhtiösi erityistarpeita.

Pyydä tarjous taloyhtiön sähkö­urakoinnista

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä kustannustehokkain ratkaisu taloyhtiöösi. Ammattilaisen asentama sähköjärjestelmä on turvallinen, toimiva ja energiatehokas.

 

 • Kattava avaimet käteen -palvelu
 • Markkinoiden parhaat välineet ja metodit
 • Paranna turvallisuutta ja energiatehokkuutta
 • Nopea ja turvallinen asennus vain muutamassa päivässä

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula