Lämpöpumpun huolto

Meillä Energy Centerillä palvelu ei suinkaan lopu lämpöpumpun asennukseen – vaan pikemminkin alkaa siitä. Asiakkaanamme et jää laite hankintasi jälkeen yksin vaan tarjoamme sinulle vastuullista ja pitkäaikaista kumppanuutta. Maksimoimme järjestelmäsi hyödyn koko elinkaaren ajalle kattavilla huolto- ja ylläpitopalveluillamme.

Takuu- ja vuosihuollot

Vastaamme kaikkien edustamiemme tuotemerkkien takuu- ja vuosihuolloista. Voit tilata huoltopalveluja myös eri toimittajan asentamaan laitteeseen – merkistä riippumatta.

Lämpöpumppu tulisi huollattaa ammattilaisen toimesta säännöllisesti noin. 2-3 vuoden välein. Tällä varmistetaan lämpöpumpulle mahdollisimman pitkä käyttöikä, toimintavarmuus sekä tehokas ja terveellinen käyttö.

Ilmalämpöpumpun huollolla saa aikaan huomattavia etuja!

Parantaa laitteen tehokkuutta jopa uutta vastaavaksi

Sähkölasku pienenee lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa

Puhallinmoottorin kuluminen vähenee -> laitteen käyttöikä pitenee

Lika, pöly ja rasva saadaan pois -> puhtaampaa sisäilmaa

Koko laitteisto huolletaan ja tarkastetaan samalla käynnillä

Harkitsetko ilmalämpöpumppua?

Haluatko säästää lämmityskustannuksissa tai kaipaatko viilennystä kesähelteille? Meiltä saat kustannustehokkaat viilennys- ja lämmitysratkaisut niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Milloin ilmalämpöpumpun huolto tulisi tilata?

Vastaamme kaikkien edustamiemme tuotemerkkien takuu- ja vuosihuolloista. Voit tilata meidän huoltopalveluja myös eri toimittajan asentamaan laitteeseen – merkistä riippumatta.

Onko lämpöpumppusi huollon tarpeessa? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä räätälöity huolto tarjous juuri sinun tarpeisiin!

Meiltä myös kiinteä hintaiset vuosihuoltosopimukset yhden tai useamman lämpöpumpun kohteisiin. Kysy tarjous!

Muistathan myös, että yksityisasiakkaamme voivat hakea kotitalousvähennystä tekemästämme lämpöpumpun huoltotyöstä. Lämpöpumpun huolto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 ilmalämpöpumpun huollon kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta yrityksemme tarjoamista huolto- ja asennuspalveluista.