Kaikki palvelumme yrityksille

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen valinta

Aurinkoenergia on täysin puhdas ja uusiutuva energianlähde. Hankkimalla aurinkovoimalan yritykselle katat valtaosan toimitilojesi sähköntarpeesta. Tuottaessasi osan käyttösähköstä itse vähennät yrityksesi hiilijalanjälkeä sekä suojaudut äkillisiltä sähkön hintavaihteluilta.

Me räätälöimme tarjouksen vastaamaan yrityksesi tarpeita. Suunnittelijamme ovat aurinkoenergian asiantuntijoita, jotka ovat mukana aina alustavasta suunnittelusta aurinkopaneelien asennukseen saakka. Asennukset toteutetaan avaimet käteen -palveluna, eli hoidamme koko prosessin puolestasi.

Ilmalämpöpumput lämmitykseen ja jäähdytykseen – edullista luksusta

Ilmalämpöpumppu pitää toimistotilat kesäisin mukavan viileänä ja talvisin miellyttävän lämpimänä kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Tarve ilmalämpöpumpulle ilmenee usein vasta kesällä tai talvella, jolloin asentajien kalenterit ovat täynnä – joten laite kannattaakin hankkia jo hyvissä ajoin ennen sesonkia

Asennamme ilmalämpöpumppuja ympäri vuoden. Syksy ja kevät on ovat kuitenkin otollisinta aikaa lämpöpumpun hankinnalle, jolloin laitteiden saatavuus on korkeimmillaan. Meillä on vuosien kokemus erilaisten lämmitysjärjestelmien toteuttamisesta, joten osaamme suositella kustannustehokkainta ratkaisua vastaamaan kohteen erityistarpeista.

Löydät valikoimastamme kaikenkokoiset ja malliset ilmalämpöpumput jokaiseen tarpeeseen. Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan kustannustehokkain ratkaisu liiketilaasi.

Ilmavesilämpö­pumpulla lämmität toimitilasi vaivattomasti ja edullisesti

Ilmavesilämpöpumppu on kustannustehokas ja ekologinen lämmitysmuoto, joka oikein mitoitettuna laskee yrityksesi lämmityskustannukset vain murto-osaan aikaisemmasta.

Ilmavesilämpöpumpun hyötysuhde on jopa viisinkertainen perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna. Laite toimii myös tehokkaana vaihtoehtona maalämmölle, kun maalämmön vaatiman kaivon poraaminen ei ole mahdollista.

Ilmavesilämpöpumput ovat erikoisalaamme, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ja toimivimman ratkaisun. Räätälöimme jokaisen ratkaisun vastaamaan toimitilojesi erityisvaatimuksia ja lämmitystarvetta, jotta voit tehdä täysin faktatietoon perustuvan päätöksen.

Poistoilmalämpö­pumppu minimoi hukkalämmön

Poistoilmalämpöpumppu on tehokas lisä liiketilan hybridilämmitykseen. Laite hyödyntää ilmastoinnin hukkalämpöä, mikä parantaa lämmitettävän tilan energiatehokkuutta merkittävästi.

Poistoilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti pienen toimiston lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja käyttöveden lämmittämiseen. Se voidaan kytkeä kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin, kuten lämpöpatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ja suunnitellaan yhdessä toimitilojasi vastaava ratkaisu. Lämpöpumput ovat erikoisalaamme, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman mahdollisen ratkaisun.

Maalämpö tarjoaa ennennäkemätöntä energia­tehokkuutta yrityksellesi

Maalämpö on yksi kustannustehokkaimmista lämmitysmuodoista soveltuen niin toimitilojen kuin suurempien teollisuushallien lämmitykseen. Maalämpö on helppokäyttöinen lämmitysmuoto, jonka tehokas hyödyntäminen ei vaadi teknistä osaamista.

Laite hyödyntää maa- ja kallioperään varastoitunutta lämpöenergiaa, joten kyseessä on lähes päästötön lämmitysmuoto. Maalämpöpumppu käyttää sähköä ainoastaan lämmön keräämiseen ja siirtämiseen, mikä mahdollistaa jopa viisinkertaisen hyötysuhteen.

Meillä on vuosien kokemus haastavienkin energiaratkaisujen toteuttamisesta. Kun valitset Energy Centerin, voit luottaa saavasi tehokkaimman ratkaisun, joka pitää yrityksesi tilat lämpimänä jopa vuosikymmenten ajan. Toteutamme asennuksen kattavana avaimet käteen -palveluna, eli hoidamme kaiken puolestasi aina alustavasta suunnittelusta asennuksen viimeistelyyn asti.

Ammattitaitoinen ja tunnettu kumppani sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä

Energy Center tarjoaa ammattitaidolla toteutetut sähköasennustyöt ja sähköurakat niin suurille kuin pienille yrityksille. Palvelemme luotettavasti ja aina sovittuja aikatauluja noudattaen.

Oli kyse sitten pienestä asennuksesta tai vaikka suuresta teollisuuskiinteistön sähköistyksestä, huolehdimme aina koko työn suunnittelusta toteutukseen sovitusti alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme sähköautojen latausratkaisut

Sähköautojen määrä on lähtenyt viime vuosien aikana huimaan kasvuun. Samaan tahtiin tarvitaan myös lisää sähköautojen latauspisteitä. Tarjoamalla työntekijöille ja asiakkaille mahdollisuuden ladata sähköautojaan, teet yrityksestäsi entistä houkuttelevamman ja trendikkäämmän.

Toteutamme kaikki latauslaitteiden asennusurakat asiantuntevasti avaimet käteen -periaatteella, aina kartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen. Tarjoamme myös kattavia latauspisteiden huoltopalveluita laitteen pitkän elinkaaren varmistamiseksi.