Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumppu hyödyntää jäteilmasta saatavan lämpöenergian asuintilojen ja käyttöveden lämmittämiseen

Poistoilmalämpöpumppu eli PILP käyttää nimensä mukaisesti talon lämmittämiseen huoneistosta
poistuvaa jäteilmaa. Käytännössä se siirtää lämmitysenergian ilmanvaihtoputkiston kautta
tuloilmaan, sekä käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmityksen lisäksi se
huolehtii huoneiston ilmanvaihdosta. Joillakin pumppumalleilla on myös mahdollista viilentää sisäilmaa.

Poistoilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti pienen talon lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja käyttöveden lämmittämiseen. Se voidaan kytkeä kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin, kuten lämpöpatteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin.

Poistoilmalämpöpumppu on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, jonka avulla säästät lämmityskuluissa ja saat tasaisen mukavan sisälämpötilan vuodenajasta ja ulkolämpötilasta riippumatta.

Kaikki toiminnot (asuintilojen lämmitys, ilmanvaihto ja käyttöveden lämmitys) tapahtuvat yhdellä laitekokonaisuudella ja yhdellä ohjauksella, jota voidaan hallita esimerkiksi älypuhelimella.

Meiltä saat laadukkaat poistoilmalämpöpumput luotettavasti ja nopeasti asennettuina avaimet käteen periaatteella.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Poistoilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti matalaenergia- ja passiivitalojen lämmitysmuodoksi

Nykyiset matalaenergia- ja passiivitalot hyötyvät poistoilmalämpöpumpusta eniten, koska näissä taloissa tilojen lämmitys ei vaadi suurta energiamäärää. Kannattavuus riippuu yleensä talouden muusta lämmönkäytöstä ja käytettävän energia kokonaismäärästä. Suurimmat säästöt tulevat usein silloin, kun poistoilmalämpöpumpun ohessa on myös jokin toinen lämmönlähde, kuten esimerkiksi takka tai ilmavesilämpöpumppu.

Poistoilmalämpöpumppu soveltuu uudisrakennusten lisäksi asennettavaksi myös vanhoihin taloihin varsin vähäisillä muutoksilla. Toimiakseen optimaalisesti, tarvitsee se ainoastaan tuloilma- ja poistoilmakanaviston.

Uusi tai vanha kohde –
poistoilmalämpöpumput
saat meiltä

Poistoilmalämpöpumppu (PILP) voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin. Ota
yhteyttä, niin katsotaan yhdessä energiatehokkain lämmitysratkaisu teidän tarpeeseen!

Marko Huttunen
6 months ago
Ristiriitainen kokemus, halusin suosia paikallista yritystä. Asentajat leppoisia ja ystävällisiä. Mutta toimitusjohtajan viestintä heikkoa, ja lisälaskun osalta heränneeseen ihmetykseem ei vaivauduttu edes vastaamaan. Taidan asioida jatkossa muiden alan firmojen kanssa, onneks niitä paikkakunnalla muitakin.
Laura
7 months ago
Asensivat ilmalämpöpumpun meille kotiin. Asentajat saapuivat sovittuna ajankohtana, työn jälki oli siistiä ja homma sujui muutenkin mallikkaasti. Lämmin suositus!
Roni Niemi
7 months ago
Täyden kympin ilma-vesilämpöpumppu toimitus. Asennus onnistui siististi ja ripeästi yhden päivän aikana. Erittäin pätevät asentajat. Iso suositus!
Timi Sokka
7 months ago
Energy Center kävi alkuvuodesta mallikkaasti asentamassa aurinkopaneelit ja nyt loppukesästä huoltamassa ilmalämpöpumput. Osaavia ja mukavia asentajia, voin suositella urakoihin / remontteihin.
Tiia Hakkarainen
8 months ago
Asensivat Energy Center Finland nimikkeellä ilmalämpöpumpun asuntooni, seinän läpivienti vain nimeksi asti tiivistetty, tulivat "korjaamaan" ja edelleen kelpaamaton lopputulos. Tämän jälkeen eivät enää vastanneet lukuisiin yhteydenottoihini. Asiakaspalvelu vähäsanaista ja välinpitämätöntä, asiakkaat ja heidän tyytyväisyys eivät tuntunut merkkaavan. Tilasin K-raudan kautta tämän palvelun, ja vasta kun K-rauta oli heihin yhteydessä uudelleen asiasta, niin asia lähti etenemään. Tiedä olisinko vieläkään saanut heiltä vastausta omiin henk.koht. yhteydenottoihini. Edit: Lisäksi tässä vuoden ihmetellyt miksi ulkoyksikkö pitää niin kovaa meteliä, tarkistin vatupassin kanssa, että ulkoyksikkö oli täysin vinossa parvekkeen kaadon suuntaan. Tätäkään ei osattu asentaa suoraan.

Kuusi syytä, miksi valita Energy Center

1. Nopea ja vaivaton asennus alusta loppuun

Omat asentajamme hoitavat asennuksen ripeästi, joten voit asua kotona koko remontin ajan. Tarjoamme poistoilmalämpöpumppuasennukset aina asiakkaillemme kiintein ”avaimet käteen” -hinnoin. Asennusprosessi on kokonaisuudessaan helppo ja selkeä palvelu.

2. Suomen olosuhteisiin suunnitellut laadukkaat, ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat laitteet

Toimittamamme poistoilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Lämmityksestä koituvat hiilidioksidipäästöt pienenevät jopa 50 %.

3. Asumismukavuus kasvaa

Poistoilmalämpöpumppu on käyttäjälleen todella helppokäyttöinen ja vaivaton. Mitoitamme pumpun ja laitteiston aina talon tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila pysyy tasaisena ja koti asumisystävällisenä.

4. Markkinoiden laadukkaimmat brändit

Edustamamme brändit ovat alalla pitkään toimineita johtavia poistoilmalämpöpumppujen valmistajia, joiden laitteet tunnetaan laadusta ja luotettavuudesta.

5. Poistoilmalämpöpumppu nostaa kotisi arvoa

Poistoilmalämpöpumpun asennus nostaa kiinteistön arvoa laitteistoon sijoitetun pääoman verran sekä vauhdittaa huomattavasti myös myyntiä tulevaisuudessa.

6. Luot työpaikkoja Suomeen

Olemme 100 % kotimainen yritys.

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula