Sähköautojen latausratkaisut

Toteutamme sähköautojen latausratkaisut energiaremontille
niin kotitalouksille, taloyhtiöihin kuin yrityksillekin

Sähköautojen määrä on lähtenyt viime vuosien aikana huimaan kasvuun. Samaan tahtiin tarvitaan myös lisää sähköautojen latauspisteitä. Meiltä saat sähköautojen latausratkaisut niin omakotitaloihin, taloyhtiöille, yrityksille kuin kauppakeskuksiin luotettavasti ja ammattitaidolla.

 
Älykkäät, kestävät ja turvalliset sähköauton latauslaitteet

Uudet sähköauton latauslaitteet tekevät autosi latauksesta vaivatonta. Ne on tehty kestämään kaikenlaiset sääolosuhteet helteistä paukkupakkasiin ja testattu Suomen oloihin sopiviksi.
Voit ladata sähköautosi tai hybridisi jopa 22 kilowatin teholla turvallisesti. Latauslaite säätää lataustehoa kiinteistön muiden kuormien perusteella. Sinun ei tarvitse suurentaa sähköliittymääsi, eikä pääsulake pala!

Saat meiltä nyt myös sähköauton latauslaitteet, jotka voidaan asettaa säätämään autosi lataustehoa aurinkopaneelien tuotannon mukaisesti. Näin voit hyödyntää itse tuottamasi aurinkoenergian parhaalla mahdollisella tavalla. Latauslaitteet sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin automerkkeihin.

Toteutamme kaikki latauslaitteiden asennusurakat asiantuntevasti avaimet käteen -periaatteella, aina kartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen. Tarjoamme myös kattavia latauspisteiden huoltopalveluita laitteen pitkän elinkaaren varmistamiseksi. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä oikeanlainen ratkaisu juuri teidän tarpeisiinne!

Meiltä saat erilaiset sähköautojen latausratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla

Latauspisteet yritysten käyttöön

Yhä useampi yritys haluaa tarjota työntekijöilleen ja asiakkailleen mahdollisuuden ladata sähköautoa. Sähköauton latauspisteet viestivät yrityksen ympäristöystävällisyydestä sekä asiakasystävällisyydestä. Huolehdimme yrityksellenne latausratkaisut aina yksittäisestä latauspisteestä laajempiin latauskokonaisuuksiin.

Kodin ratkaisut

Tavallinen auton lämmitykseen tarkoitettu sähkötolppa ei ole turvallinen latauspiste sähköautolle. Erillinen latauslaite tarvitaan, koska tavallinen pistorasia saattaa kuumentua tai jopa syttyä palamaan lataustilanteissa. Tavallista pistorasiaa ei ole suunniteltu suurelle ja jatkuvalle virralle, jota sähköauto lataamiseen tarvitsee.

Latauspistevalmius nostaa taloyhtiön arvoa

Sähköautojen määrä on lisääntynyt sitä tahtia, että nykyisin asunnon etsijä kiinnittää huomiota myös sähköauton latausmahdollisuuteen omalla pysäköintipaikalla. Latauspistevalmius lisää taloyhtiön kiinnostavuutta ja nostaa siten myös yhtiön arvoa. Tiesithän myös, että keväästä 2021 lähtien Suomessa on sovellettu lakia, jossa uudisrakentamisessa tai perusteellisessa saneerauksessa taloyhtiön on asennettava sähköautoille latauspistevalmius jokaiselle pysäköintipaikalle.

Meiltä saat niin yritysten, taloyhtiöiden kuin kodinkin sähköauton latausratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla toteutettuina. Saat toteutukset avaimet käteen -periaatteella, sovittuja aikatauluja noudattaen.

Miten valita paras sähköauton latauslaite?

Etsitkö sähköauton tai hybridiauton latauslaitetta, etkä oikein tiedä, mistä aloittaa? Ei huolta, et ole yksin. Nykyisin on tarjolla monenlaisia latauslaitteita, joista on vaikea tunnistaa itselle paras latauslaite. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva latausratkaisu!

Latauslaite kiinteällä kaapelilla vai ilman?

Sähköauton latauslaitteita löytyy kiinteällä kaapelilla ja pistokkeella. Pistokeversio on yleensä hiukan edullisempi, koska verrattain kallista kaapelia ei tarvita. Toisaalta, kiinteä kaapeli helpottaa käyttöä, koska irtokaapelia ei tarvitse kaivaa autosta erikseen. Juuri käyttämisen helppouden vuoksi kiinteällä kaapelilla varustettu latauslaite on kotikäytössä suosituin.

Minkä tehoinen latauslaite on paras valinta?

Kotiin tarjottavien latauslaitteiden teho vaihtelee 3,6 kW:n ja 22 kW:n välillä. 3,6 kW:n teholla autoon saadaan noin 18 kilometrin ajoa vastaava energiamäärä tunnin latausajalla. 22 kW:n laturi puolestaan syöttää autoon tunnin aikana reilut 100 ajokilometriä.

Latausteho riippuu kuitenkin myös auton kyvystä ottaa sähköä vastaan. Usein hybridiautot ottavat sähköä vain yhdestä vaiheesta enintään 16 ampeerin virralla, eli enintään 3,6 kW:n teholla. Sähköautoissa yleisempää on kolmivaiheinen lataus enintään 32 ampeerin virralla, jolloin latausteho on 22 kW.

Eri tehoisilla latureilla ei välttämättä ole suurta hintaeroa. Onkin suosittua hankkia mahdollisimman tehokas latauslaite, vaikka nykyinen auto ei aivan täyttä lataustehoa ottaisikaan. Seuraava auto saattaakin jo olla täyssähköauto, joka kaipaa suurta lataustehoa.

Älykäs sähköauton latauslaite säätää lataustehoa automaattisesti

Koska latauslaitteen valinnassa kannattaa suosia mahdollisimman suurta lataustehoa, latauslaitteen on tärkeää olla säädettävä. Moni markkinoilla oleva latauslaite voidaan säätää asennuksen yhteydessä jollekin tietylle teholle.

Paras valinta on kuitenkin älykäs latauslaite, joka säätää lataustehoa automaattisesti kodin muiden kuormien perusteella. Näin kodin sähköliittymää ei tarvitse suurentaa, eikä pääsulakkeet pala, mutta autoon saadaan kulloinkin sähköliittymässä vapaana oleva kapasiteetti.

Kysy lisää sähköautojen latausratkaisuista

Kiinnostuitko sähköautojen latausratkaisuista? Ota yhteyttä ja jätä kaikki huoleksemme. Meiltä saat sähköauton latauspisteet niin kotiin, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula