Aurinko­paneelit taloyhtiöille

Aurinko­paneelit rivitaloon

Aurinkopaneelit tarjoavat taloyhtiölle kustannustehokkaan ja kestävän energiaratkaisun, joka pienentää koko taloyhtiön hiilijalanjälkeä mahdollistaen suuria säästöjä energiakustannuksissa.

Jos tavoitteena on parantaa koko taloyhtiön energiatehokkuutta, madaltaa asumiskustannuksia sekä madaltaa ympäristökuormitusta, tarjoavat aurinkopaneelit tehokkaan ratkaisun. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan paras mahdollinen energiaratkaisu taloyhtiöllenne.

Aurinko­paneelit - Nosta taloyhtiön energia­tehokkuutta

Nykyaikaiset kehittyneet aurinkopaneelit mahdollistavat puhtaan, tehokkaan ja kustannustehokkaan sähköntuotannon taloyhtiölle – oli kyseessä sitten rivitalo, paritalo tai muu asuinkiinteistö.

Tämä tarkoittaa, että säästätte samalla taloyhtiön kassaa ja ympäristöä. Kun investoitte laadukkaaseen järjestelmään, voitte säästää jopa kolmasosan taloyhtiönne energiankulutuksesta.

Korkealaatuiset aurinkopaneelit nostavat taloyhtiön asuntojen arvoja, parantavat energiatehokkuutta sekä vähentävän ympäristökuormitusta. Investoimalla aurinkopaneeleihin otatte koko taloyhtiön voimin valtavan harppauksen kohti vihreämpää tulevaisuutta sekä energiaomavaraisuutta.

Aurinkopaneelit nostavat taloyhtiön asuntojen arvoa ja vähentävät kustannuksia

Aurinkopaneelien asennus on suuri investointi taloyhtiön tulevaisuuteen. Sijoitus maksaa itsensä takaisin säästettyjen energiakustannusten muodossa sekä tuottaa puhdasta voittoa jopa vuosikymmenten ajan. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä, joten kyseessä ei ole lyhyen aikavälin kertainvestointi – vaan kestävä sijoitus suoraan tulevaisuuteen.

Sen lisäksi, että aurinkopaneelit tuottavat rahallisia säästöjä asukkailleen, nostavat ne kiinteistön arvoa houkutellen entistä enemmän potentiaalisia ostajia ja vuokralaisia, jotka arvostavat ekologisuutta ja korkeaa energiatehokkuutta.

Aurinkopaneelien myötä voitte olla ylpeitä osallistumisestanne kestävän kehityksen edistämiseen ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Aurinkopaneelien asennus tuo konkreettisen panoksen kestävän tulevaisuuden saavuttamiseen.

Räätälöidyt ratkaisut taloyhtiöille

Ymmärrämme, että taloyhtiön energiaremontti on suuri operaatio. Siksi tarjoamme kattavaa suunnitteluapua ja neuvomme mielellämme kustannustehokkaimpien ratkaisujen löytämisessä.

Meillä on vankka kokemus aurinkopaneelien kanssa toimimisesta, joten voitte luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme. Otamme pienetkin yksityiskohdat huomioon, jotta voitte tehdä täysin tietoon perustuvan päätöksen.

Kuinka paljon energiaa taloyhtiössä kuluu? Kuinka paljon haluatte leikata sähkölaskuja? Mitä lämmitysmuotoja taloyhtiö hyödyntää? Nämä ja monet muut yksityiskohdat auttavat meitä räätälöimään juuri teidän taloyhtiöllenne sopivimman palvelukokonaisuuden.

Yhteydenotto
Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja saman päivän aikana. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun taloyhtiöllesi sopivin aurinkoenergiaratkaisu.


Kartoitus ja suunnittelu
Emme tarjoa helppoja yleisratkaisuja, vaan räätälöimme aurinkopaneelit ratkaisut vastaamaan taloyhtiösi tarpeita. Kokeneet ammattilaisemme ovat aurinkoenergian asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustanustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun taloyhtiöösi.


Asennus
Taloyhtiön aurinkopaneelien asennus on ammattilaisten työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat taloyhtiösi uudet aurinkopaneelisi nopeasti ja tehokkaasti.

Kun asennuksessa on ammattilaiset asialla, saatte aurinkopaneelit käyttöön jo samana päivänä. Kun paneelit on asennettu, siivoamme jälkemme ja tarkastamme lopputuloksen kanssanne.


Käyttöönotto
Uudet aurinkopaneelit tuottavat rahassa mitattavia säästöjä jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Ammattitaidolla asennetut paneelit tuovat kaikille taloyhtiösi asukkaille puhdasta säästöä jopa kymmenien vuosien ajan.

Miksi siirtyä aurinkosähköön?

Ekologisuus: Aurinkoenergia on puhdas, uusiutuva ja hiilineutraali energialähde, joka vähentää fossiilisten polttoaineiden tarvetta sekä auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Kun taloyhtiösi investoi aurinkopaneeleihin, investoitte kestävään tulevaisuuteen.

Taloudellisuus: Vaikka aurinkopaneelit vaativat suuremman alkuinvestoinnin, maksaa sijoitus itsensä takaisin. Nykyaikaisella teknologialla ja oikealla mitoituksella takaisinmaksuaika voi jäädä jopa alle 10 vuoteen.

Tämän jälkeen aurinkopaneelit tuottavat puhdasta voittoa vielä vuosien ajan: laadukkaat aurinkopaneelit voivat kestää jopa 50 vuotta. Valmistaja myöntää aurinkopaneeleille jopa 30 vuoden tuottavuustakuun.

Nosta taloyhtiön arvoa: Aurinkopaneelien arvo säilyy kiinteistön hinnassa. Kun taloyhtiö on energiatehokkaampi, nousee sen arvo merkittävästi, houkutellen samalla potentiaalisia ostajia ja vuokralaisia.

Energy Center - Taloyhtiösi luotettavin kumppani

Jouheva ja laadukas asennus
Energy Centerin kokeneet asiantuntijat hoitavat asennuksen vain muutamassa päivässä. Voit seurata vierestä, kun aurinkovoimala valmistuu kuin itsestään.


Kokeneet ammattilaiset
Ammattilaisen asentama aurinkopaneelijärjestelmä on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön tarpeiden mukaan, jolloin tuotot ja säästöt ovat korkeimmat mahdolliset.


Kattava avaimet käteen – palvelu
Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Eritoten taloyhtiöpuolella tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.


Kattava huoltopalvelu
Yhteistyö ei suinkaan katkea aurinkovoimalan asennukseen. Emme jätä järjestelmäänne yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät järjestelmästä hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän, tehokkuuden sekä rahassa mitattavat tuotot.

Pyydä tarjous aurinko­paneeleista - Pienennä taloyhtiösi hiilijalanjälkeä ja sähkölaskua

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu taloyhtiöllenne.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä rahaa ja luontoa
  • Laaja huoltopalvelu

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula