Maalämpöpumput taloyhtiöille

Maalämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen lämmitysratkaisu, joka madaltaa taloyhtiön lämmityskustannuksia jopa 70% vuodessa.

Maalämpö – tulevaisuuden lämmitysmuoto taloyhtiöösi

Maalämpöpumppu on innovatiivinen ja moderni lämmitysratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti myös taloyhtiöiden käyttöön. 

Asuntojen lämmitys perinteisillä lämmitysjärjestelmillä voi olla kallista ja jopa tehotonta. Suuremmissa taloyhtiöissä lämmityskustannukset voivat olla korkeat, varsinkin talven kylmimpinä kuukausina. Maalämpö onkin tehokas keino säästää lämmityskustannuksissa – oikein mitoitettu järjestelmä voi leikata lämmityskustannuksia tuhansia euroja vuodessa.

Etsitkö taloyhtiöösi kustannustehokasta lämmitysratkaisua? Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan juuri taloyhtiöllenne sopivimman lämmitysratkaisun suunnittelu. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua aina suunnitteluvaiheesta maalämpöpumpun asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

Säästä jopa 80 prosenttia lämmityskulussa

Tiesitkö, että laadukas maalämpöpumppu voi laskea taloyhtiön lämmityskustannuksia jopa 80 prosenttia vuodessa? Tämä voi tarkoittaa jopa tuhansien eurojen säästöjä vuositasolla.

Vaikka maalämpöpumppu vaatii suuremman alkuinvestoinnin, maksaa se itsensä takaisin jo alle kymmenessä vuodessa. Maalämpöpumppu tuottaa jopa viisinkertaisen määrän lämpöenergiaa verrattuna kuluttamaansa energiaan.

Tärkeä huomio: Maalämpöpumppujen tehokkuus riippuu maaperän lämpötilasta ja lämmitysjärjestelmän toimivuudesta. Siksi on tärkeää, että maalämpöpumppu asennetaan ja huolletaan ammattilaisen toimesta.

Kuinka maalämpöpumppu pumppu toimii? Toimintaperiaate lyhyesti

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperän tai kallion lämpöä lämmitykseen ja viilennykseen.

Maalämmön toimintaperiaate

  • Ensimmäisessä vaiheessa maaperästä tai kalliosta kerätään lämpöä vaakasuoraan tai pystysuoraan asennetuilla keruuputkistoilla. Keruuputkistossa kiertää glykoli-nesteseosta, joka lämpenee maaperän lämmöstä.
  • Seuraavassa vaiheessa maalämpöpumppu nostaa keruuputkistossa kiertävän nesteen lämpötilaa käyttäen kompressiota. Tämä nostettu lämpötila siirretään sen jälkeen rakennuksen lämmitysjärjestelmään.
  • Kolmannessa vaiheessa jäähdytetty nesteseos palautetaan takaisin keruuputkistoon, missä se lämpenee uudelleen maaperän lämmöstä.
Maalämmön asennus.

Lämmitysmuotojen kiistaton kuningas

01

Kustannustehokkuus

Maalämpöpumpun käyttökustannukset ovat lähes olemattomat verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Kun taloyhtiö ei nojaa sähkö- tai öljylämmitykseen, voidaan puhua merkittävistä rahallisista säästöistä ja alle 10 vuoden takaisin maksuajasta.

02

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys

Maalämpöpumppu on helppo ja vaivaton lämmitysjärjestelmä. Laitetta on helppo säätää, ja useissa malleissa on älykkäät etäohjausmahdollisuudet.

03

Saumaton yhteensopivuus

Maalämpöpumppu toimii saumattomasti yhteen lähes minkä tahansa lämmitysjärjestelmän kanssa. Siksi kyseessä on erinomainen valinta hybridi lämmitysjärjestelmiin.

04

Ekologisuus

Maalämpöpumpun päästöt ovat lähes olemattomia verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin. Lämpöpumppu käyttää maan sisällä olevaa luonnollista lämpöä.

Näin se tapahtuu - Vaivaton energiaremontti taloyhtiölle

Taloyhtiön energiaremontti voi kuulostaa vaivalloiselta projektilta, joka vaatii pitkän suunnittelun ja pitkiä iltoja paperitöiden äärellä. Siksi olemme tehneet yrityksesi energiaremontista mahdollisimman vaivattoman: hoidamme kaiken puolestasi aina suunnittelusta asennukseen ja laitteen käyttöönottoon saakka

Yhteydenotto

Tuntuuko taloyhtiön lämmitys kalliilta ja tehottomalta? Täytä yhteydenottolomake, niin aloitetaan yrityksesi uuden lämmitysratkaisun suunnittelu.

Kartoitus ja suunnittelu

Oli kyseessä sitten maalämpö, ilmalämpöpumppu tai aurinkopaneelit, suunnittelemme aina yhdessä taloyhtiön tarpeita parhaiten vastaavan kokonaisuuden. Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita, joten voit luottaa saavasi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Asennus

Lämmitysjärjestelmän asennus on aina ammattilaisen työtä. Energy Centerin asentajat ovat rautaisia ammattilaisia, jotka asentavat laitteesi nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttöönotto

Maalämpöpumppu parantaa asuntojen ja yhteisten tilojen viihtyisyyttä ja tuottaa merkittäviä säästöjä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Asennuksen jälkeen annamme yksityiskohtaiset ohjeet laitteen käyttöön, joilla varmistat parhaan hyödyn pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi valita Energy Center

Huolettomin energiaremontti

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain yhdessä päivässä.

Kokeneet ammattilaiset

Ammattilaisen asentama maalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön tarpeiden mukaan, jolloin sisälämpötila säilyy miellyttävän tasaisena vuoden ympäri.

Kattava avaimet käteen - palvelu

Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin energiaremontti on helppo ja vaivaton. Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.

Kattava huoltopalvelu

Energy Centerin palvelu ei suinkaan lopu maalämpöpumpun asennukseen. Emme jätä laitettasi yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät laitteestasi hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehokkuuden.

Pyydä tarjous - Hanki maalämpöpumppu taloyhtiöön

Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan yhdessä energiatehokkain ratkaisu yrityksellesi. Maalämpöpumppu leikkaa valtaosan taloyhtiön energiakustannuksista sekä hiilijalanjäljestä parantaen samalla työympäristön viihtyisyyttä vuoden ympäri.

  • Räätälöity avaimet käteen -palvelu
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Säästä lämmityskustannuksissa

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula