Jäähdytys - Ratkaisut taloyhtiöille

Onko kerrostaloasunnossa kuuma kesällä? Vai suunnitteletteko taloyhtiönä yhteishanketta asuntojen viilennykseen kesällä? Energy Center tarjoaa taloyhtiöille suunnattuja jäähdytysratkaisuja markkinoiden parhailla viilentävillä ilmalämpöpumpuiilla.

Investointi viihtyvyyteen ja energia­tehokkuuteen

Energy Center on kodin lämmityksen ja viilennyksen asiantuntija. Tarjoamme korkealaatuiset viilentävät ilmalämpöpumput taloyhtiöihin – oli kyseessä sitten yksittäin asunto tai suurempi yhteishanke.

Viilentävä ilmalämpöpumppu lisää asuinmukavuutta ja viihtyvyyttä, sekä nostaa asunnon arvoa. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas viilennin, jonka käyttökustannukset ovat vain murto-osan perinteisestä ilmastoinnista tai ilmanviilentimestä.

Jäähdytysratkaisu yhteishankkeena taloyhtiölle

Jos useampi taloyhtiön asukas on kiinnostunut ilmalämpöpumpun hankinnasta, voidaan hankinta toteuttaa taloyhtiön yhteishankkeena. Vaikka jokainen hankkeeseen osallistuva tekee eriksee sopimuksen toimittajan kanssa, tarjoaa yhteishanke keinon hankkia ilmalämpöpumpun edulliseen hintaan entistä vaivattomammin.

Meidän asiantuntijamme ovat lämpöpumppujen eksperttejä, joten voitte luottaa meidän osaamiseemme hankkeiden suunnittelussa. Ymmärrämme että jokainen taloyhtiö on erilainen, minkä vuoksi emme tarjoa valmiita paketteja vaan suunnittelemme juuri teidän taloyhtiöönne sopivimman palvelukokonaisuuden.

Suuremmat taloyhtiön hankkeet ovat pitkiä projekteja, minkä vuoksi olemme mukana koko prosessin alusta loppuun. Energy Centerin kanssa yhteistyössä suurempikin hanke etenee jouhevasti, jolloin hanke valmistuu ilman ylimääräistä stressiä.


Yhteydenotto
Täytä yhteydenottolomake, ja aloitetaan taloyhtiönne jäähdysratkaisun suunnittelu.


Kartoitus ja suunnittelu
Emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja, vaan räätälöimme jäähdytysratkaisun vastaamaan taloyhtiönne tarpeita. Henkilökuntamme koostuu kokeneista ilmalämpöpumppujen asiantuntijoista, joten voitte luottaa saavanne parasta mahdollista palvelua.


Asennus
Ilmalämpöpumpun asennus on aina ammattilaisen tehtävä. Energy Centerin asentajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka asentavat uuden ilmalämpöpumpun nopeasti ja tehokkaasti minimoiden asukkaille aiheutuvan häiriön.


Käyttöönotto
Uusi ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä ja parantaa asumismukavuutta ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen. Opastamme mielellämme uuden laitteen käyttöönotossa.

Viilentävä ilmalämpö­pumppu kerrostaloon ja rivitaloon

Jäähdyttävän ilmalämpöpumpun hankinta taloyhtiöön on mahdollista myös ilman yhteishankintaa. Kun hoidat lupa-asiat kuntoon hyvissä ajoin, voit hankkia ilmalämpöpumpun kerros- tai rivitaloosi.

Kun tilaat meiltä ilmalämpöpumpun rivitaloon tai kerrostaloon, autamme muutostyöilmoituksen ja lupa-asioiden kanssa. Kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelumme kattaa kaikki paperityöt, mikä tarkoittaa että pääset nauttimaan ilmalämpöpumpun eduista mahdollisimman pian.

Miksi valita Energy Center?

Meillä on vuosien kokemus monenlaisista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista. Tämä tarkoittaa, että kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat juuri teidän taloyhtiönne tarpeita parhaiten vastaavan ratkaisun.

Suunnittelemme kanssasi kustannustehokkaimman jäähdytysratkaisun, joka pitää asunnot miellyttävän viileänä usean kesän ajan.

Energy Centerin kokeneet asentajat hoitavat asennuksen vain muutamassa tunnissa. Kun asennus suoritetaan jouhevasti ja nopeasti, ei siitä aiheudu häiriötä taloyhtiön asukkaille.


Kokeneet ammattilaiset
Ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Mitoitamme ja suunnittelemme laitteet aina taloyhtiön ja asuntojen tarpeiden mukaan, jolloin laite toimii optimaalisesti tarjoten parhaan viilennystehon.


Kattava avaimet käteen – palvelu
Tarjoamme räätälöityjä avaimet käteen -paketteja, minkä ansiosta suurempikin taloyhtiön energiaremontti on mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Tyytyväinen asiakas on meille ensiarvoisen tärkeää, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan vain parasta palvelua kerrasta toiseen.


Kattava huoltopalvelu
Energy Centerin tarjoama palvelu ei suinkaan lopu ilmalämpöpumppujen asennukseen. Emme jätä laitetteita yksin, vaan tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta laadukkaan huoltopalvelun muodossa. Kun pidät ilmalämpöpumpusta hyvää huolta, maksimoit sen käyttöiän ja tehon.

Pyydä tarjous viilentävästä ilmalämpö­pumpusta

Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu taloyhtiösi jäähdytyksen tarpeisiin. Tehokas ja oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta ja luo miellyttävän asuinympäristön.

  • Kattava avaimet käteen -palvelu
  • Korkealaatuiset ja kustannustehokkaat laitteet
  • Asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu
  • Nopea ja laadukas asennus

Tutustu muihin palveluihimme

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.

Asennuspalvelumme toimii seuraavissa kunnissa:

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä-Vilppula Nokia Orivesi Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi Helsinki Vantaa Espoo Kerava Mäntsälä Sipoo Järvenpää Hyvinkää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula