Arvonnan ehdot

1. Arvonnan järjestäjä: Energy Center Finland Oy, Lentolantie 20, 36220 Kangasala

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Energy Center Finland Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvonta päättyy 20.07.2023 – arvotaan 01.08.2023 mennessä.

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona 4 x 1000€ lahjakortteja Energy Center Finland Oy:n palveluihin.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Energy Center Finland Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Energy Center Finland Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Energy Center Finland Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Energy Center Finland Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.